Romantismul exista

Pentru toti cei care credeau ca in retail nu conteaza cum te prezinti, ca omul ‘o sa cumpere el oricum’, acum cateva zile s-a ajuns cumva la o discutie in cercul apropiat de prieteni despre mirosurile din magazine. Nu stim cu siguranta cu ce dau oamenii de la Nike (sau Elmec Romania) prin magazin dar miroase a guma de mestecat. Si miroase tare bine! Pacat insa de reducerile care abia se fac simtite si de faptul ca sunt prea putine modele din care sa alegi – pe principiul Mae West: dintre doua rele, alege raul pe care nu l-ai mai incercat; cam asa si cu pantofii lor. Ia si tu alta pereche ca sa nu creada lumea ca te-ai casatorit cu un singur model care ti-a placut si de atunci n-au mai scos nimic decent. Mirosul din magazin in schimb…super! Eu am crezut intotdeauna ca miroase putin a ice tea de piersici si ma pierdeam usor printre hainele in masuri dubios de mici doar ca sa miros acel parfum misterios.

Cine intra la Lush stie ca si acolo miroase de ti se intoarce stomacul. Cam puternic si gretos dar frumos per total, daca ar fi mai delicat ar fi ok dar de fiecare data cand merg imi doresc sa ies in urmatoarele 30 de secunde.

Iar ultimul, Sephora, ca orice magazin in care te astepti sa gasesti parfumuri si cosmetice, e un adevarat amalgam. Nu mai au nevoie de parfum de camera ca sa fie bine acolo, e mereu un miros placut in atmosfera si in jurul magazinului. Cel putin nasul meul il decreteaza acceptabil fata de Lush mai devreme mentionat.

Intr-o zi insa, ca dovada ca barbatii se gandesc si le pasa, a intrat cineva care ii cauta parfum prietenei. Vanzatoarea, incercand sa il ajute, il intreaba cum ar trebui sa miroasa parfumul pe care il cauta si ce arome, buchete, calitati. Omul foarte sincer: „caut un parfum care sa miroasa ca la dumneavoastra in magazin”.

Bine ca a incercat vanzatoarea sa ii explice ca e un amestec de fapt, ca ar fi putut sa il trimita la magazin sa cumpere Glade pentru priza 🙂


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Romantismul exista”
  1. elmec foloseau ‘peach’ de la holdmann, dar acum vad ca nu mai sunt pe sit. daca gaseste cineva, pe undeva, mai vreau si eu:)

  2. A&F au avut probleme cu o domnisioara cu o mana de plastic pe care au pus-o sa stea in depozit si nu in magazin din cauza ca mana ei era inestetica. I-a dat in judecata cam luna trecuta si ma intreb ce s-a intamplat cu ea.

    http://www.smh.com.au/world/fashion-giant-discriminated-against-girl-with-prosthetic-arm-20090625-cx3b.html

  3. Plus, emrsi, acum am aflat raspunsul la problema aia arzatoare…cu ce dau in magazin?! 😀

  4. Totusi omu are gusturi, nu s-a dus la Lush 🙂