Proiecte

Fara prea multe detalii, in sfarsit am terminat doua proiecte la care am lucrat cu niste colegi; oarecum ma bucur ca s-au terminat dar partea proasta e ca mai avem inca sase pe cale sa se intample 😐 :

  • Sa gandim o campanie pentru Cadbury – Flake, kinda tough shit pentru ca e un produs cam aiurea si nici nu inspira mare lucru, de altfel ca multe alte lucruri. A avut si o campanie veche care a cam distorsionat imaginea brand-ului, uite asa, ca sa ne faca noua munca mai grea. Considerand ca am avut si un grup foarte dubios, fara prea multe tangente cu publicitatea, dar in schimb cu marketing-ul, am iesit cu o campanie-promotie de fapt. Surprinzator, nu? Am reusit sa si filmam si filmul respecti se gaseste pe vimeo daca va pasioneaza sa il cautati, eu una nu il pun pentru ca m-au pus sa joc in el si ma simt aiurea uitandu-ma la propria persoana on tape. Acum ca s-a terminat totul, stiu ca n-o sa mananc niciodata in viata mea Flake, pentru ca e o prostie care se farama oriunde ai pune-o. Urmatoarea strategie va fi un hibrid Flake-Creme Egg cu intrebarea ‘how do you swallow yours?’ pentru ca daca nu il desfaci la un capat si faci pachetul in forma de tub pe care sa ti-l presari in gura, nu ramai cu nimic. Pe de alta parte, am scris si celor de la Cadbury-Schweppes de pe doua conturi de mail, unul de la facultate si altul oficial. Pe cel ‘oficial’ au raspuns si pareau foarte amabili, pe cand pe cel de la facultate mi-au dat doua link-uri catre site-uri corporate, din care unul nu mergea. Asses! Ca dovada ca da, exista inca prejudecati. 
Avem si majorete
Chinurile facerii
Chinurile facerii
I had to pick the one where we didnt have drinks in our hands
Singura poza in care n-avem bauturi in mana!

 

  • Sa facem o extensie de brand pentru un produs la alegere; cand altii au facut Nike, innocent, Lush sau GHD si alte branduri in categoria ‘duh’, noi am venit cu ideea de a avea Oreo Milkshake. Daca nu stiti ce e Oreo, nu stiti ce pierdeti 🙂 De proiectul asta sunt intr-adevar mandra pentru ca (mi se pare mie) am pus mai mult efort in el cu totii si a iesit ceva mult mai bine documentat decat anteriorul proiect. Printre altele, ma bucur tare mult ca intr-o agentie obisnuita nu e totul un one-man show in care eu scriu brief-ul, eu scriu headline-ul, eu filmez si eu asamblez filmul la final. Ce bine, ce bine, ce bine.
I 3 this bottle
Ador sticla asta.
Testand concepte

Imi pare rau ca n-am scris mai mult despre asta dar nu vreau sa plictisesc lumea cu balarii de la scoala, cand o sa am balarii de la munca promit ca n-o sa scriu deloc 🙂

 


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Proiecte”
  1. Acum nu te supăra pe mine.
    Dar „how do you swallow yours?” WTF ?
    Că pe mine mă duce instantaneu cu gândul la pr0n.

    Oricum, felicitări pentru finalizare şi baftă cu celelalte şase.

  2. Pe noi si asta ne duce cu gandul la porn: http://www.youtube.com/watch?v=wEhfxGGCDzY

    😀

  3. Pe Vimeo, Cadbury ies prea multe, Cadbury Flake no results. 😀