1/2

Nu stiu de ce am senzatia ca primul semestru abia a trecut, lent, enervant de lent, si acum ma simt ca un melc cazut pe jos dupa ce a incercat toata ziua sa se urce intr-un copac doar pentru a fi luat de vant. Nu neaparat pentru ca toate eforturile ar fi fost inutile dar momentan asa pare, cu tot feedback-ul pozitiv.

Vestea buna si surprinzatoare pentru mine a fost sa primesc o scrisoare de la facultate (semnata de year coordinator si undergraduate coordinator individual) in care ma felicita pentru first degree honours din primul semestru. Ar fi minunat sa iau tot firsts in continuare dar din pacate cred ca exista o corelatie intre numarul de ore petrecute la facultate si cel petrecut invatand de una singura.

Doar miercuri am avut de predat unul din cele mai enervante si nesimtite eseuri pe care le-am primit vreodata: Culture and Ethics in the Work Place! Cred ca e o mare varza in forma curenta pentru ca nu pare sa aiba nici cap, nici coada (adica are cap cel putin, dar coada nu se vede) dar nu stiu cum se asteapta ei sa scriem despre ceva legat de human resource management in 1500 de cuvinte. Frustrarea mea vine evident din cauza faptului ca e prea mult de spus si prea putin spatiu. A doua frustrare e ca noi nu putem sa spunem nimic, ci doar spunem ce au zis altii si demonstram tot cu ce au zis altii despre subiect si speram sa luam o nota buna. Si trei, de ce facem human resource management?

Trecand peste, a mai fost un eseu la care am luat cea mai mare nota. Sunt zile in care ma ingrijorez degeaba si stau si ma gandesc prea mult la ce fac altii care se apuca sa scrie eseul in ziua care trebuie predat. Cumva stiu ca o sa fie slab calitativ pentru ca statistic vorbind nu poti sa scrii 3,000 de cuvinte despre ceva ce n-ai citit niciodata si nici n-ai rasfoit. Anyway. Dupa cum ziceam, nu trebuie sa stie 😀

Si reassessing lista de carti ce ar trebui citite am mai taiat cateva de pe lista (Chernatony, Yeshin, Elliott&Percy) si nu stiu daca o sa mai continui cu unele din ele pentru ca m-au plictisit de moarte.

 


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

Un răspuns la „1/2”
  1. go deea 🙂