// blog

  • Când vorbesc despre mâncare pe blog

    Am descoperit în ultimii ani că îmi place să gătesc, sau cel puțin nu sunt în categoria femeilor care fug de bucătărie văzând cu ochii. Când lumea mă întreabă dacă „gătesc bine” nu știu ce vrea să însemne întrebarea: nimeni nu a fost otrăvit, dacă la asta se referă. De fapt uneori gătesc pentru alții,…

  • Rubarbă pentru totdeauna

    Uite o chestie pe care nu credeam că o să o descopăr – una din plantele (legumă sau fruct, discutabil) mele favorite e rubarba și am aflat că se crește și în zona Brașovului deși nu cred că am văzut în viața mea rubarbă la piață sau în alte locuri. E o probabil pe locul…

  • Guardian – Cei trei purcei

    Îmi place și îmi place tare mult.

  • Dem iPhones

    Your banner connected to your weblog, your weblog connected to your widget, your widget connected to your flickr, your flickr connected to your myspace, your myspace connected to your YouTube…

  • Nevoia de a te da mare

    O treabă foarte interesantă s-a petrecut acum ceva vreme, anul trecut în August când lucram la un pitch pentru un magnat local cu o sumedenie de magazine și mulți bani prin conturi. Toată echipa a fost destul de impresionată și în același timp speriată de ideea că se află în aceeași cameră cu o persoană…

  • Minunea numită porridge

    Îmi plac la nebunie fulgii de ovăz făcuți cu lapte și serviți cu fructe sau o linguriță de gem de cireșe sau rubarbă, cafea opțională. Cumva, în România nu s-a auzit niciodată de porridge sau dacă s-a auzit e un fel de  „bleah, ce-i aia, mic dejun de regim? BIO?!” Alt argument ar fi că…