E groaznic în Marea Britanie

Pentru bărbații care nu câștigă destul sau nu pun mâna să lucreze

„Nu mă înțelegeți greșit. Englezoaicele sunt frumoase – au gene bune. Dar se comportă altfel decât româncele. Chiar sunt egale cu bărbații. Nu știu ce să spun despre asta. Mie îmi trebuie o fată care să gătească pentru mine, să-mi spele hainele, deocamdată fac treburile astea singur. Cultura este o problemă.”

De aici.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „E groaznic în Marea Britanie”
  1. fcp

    prea de pe sate omu, ,,’But I got £500 from an interview with a TV station and with that I bought an iPhone and started looking for somewhere to live and for work” , clasic nu ?

  2. Humunakuapua

    Amuzant …

    Mie o donsoara de Tamisa mi-a stricat 3 camasi pe sitemul, lasa ca fac eu dar ups am adaugat si o pereche de chilotei. Iar cu 2 omlete a uns tot peretele de stropi de ulei. In 4 zile. Si avea 25 (acum vreo 27) si destul de bine pozitionata finaciar si profesional. Ma rog particularizez, dar la general experienta mea cu englezoaicele generatiile 88 – 92 habar nu stiu ce ala managementul unei gospodarii. Mai ales cele care n-au timp si prestanta. Partea proasta este ca de afara nu stii cu ce te pricopsesti si ca dupa multe experiente devin o normaliate aceste carente.

  3. BUNI

    Am inteles ca respectivul lucreaza in constructii in nordul Londrei si castiga 250 lire/zi. Este posibil asa ceva? Nu inteleg de ce s-ar plange daca intr-adevar castiga atatia bani (cel putin aceasta este informatia din presa)

  4. £500 pt un interviu mi se pare mult, la ce chitroși sunt oamenii din televiziuni. Mă așteptam să fie mai mult £50 🙂