Îmi plac trenurile

In decurs de cateva minute, de la nebunia asta…

Metroul din Londra - Euston

La linistea de aici:

virgin pendolino clasa intai


Publicat pe

în

de către

Comentarii

10 răspunsuri la „Îmi plac trenurile”
  1. Mda… in asa trenuri… sa tot mergi.
    Iti recomand sa-ti aduci aminte de trenurile de la noi 🙂

  2. Din pacate nu am mers cu trenul in Romania…n-am avut unde!

  3. lucky girl… 🙂

  4. S-au mai modernizat si trenurile noastre. Macar avem aer conditionat acum in ele:) Anyway si mie imi plac mult trenurile, citesc cel mai mult si bine cand sunt pe drum.

  5. Mi-ar placea sa incerc. Nu m-ar deranja de fapt – mai ales ca de obicei cand vin vara stiu ca as vrea sa merg si pe la mare dar nu pot decat daca intamplator conduce cineva in directia aia. Ar lasa loc pentru mai multa spontaneitate…gen hai sa luam bilet sa mergem la mare ACUM (si sa stii ca si ajungi in 2 ore)

  6. Nu ajungi in 2 ore. Mai trebuie sa treaca cativa ani pana sa se intample asta. Ajungi cam in 3 ore, 3 ore si jumatate. Depinde de noroc.

  7. Serg

    Din cate imi zicea tatal meu, calatoriile cu trenul in ziua de azi (in Romania cel putin) ajung sa dureze cel putin la fel de mult ca acum ~40 de ani, de obicei chiar mai mult.

    Transport system FAIL.

  8. Ok, ok, 3 ore – 3 ore nu e chiar asa de rau, mai ales daca nu ai masina. Evident s-ar putea si mai bine (daca ar avea rute pe care le opereaza intre Mai-Septembrie fara sa opreasca asa des pe drum) dar 3 ore pana la mare cand chiar nu ai pe cineva sa te duca…da! Am vrut sa ma uit pe cfrcalatori.ro de curiozitate dar sistemul lor pentru sosiri si plecari e cam lent si ineficient (versus nationalrail.co.uk sau chiar ns.nl, ca sa nu zica lumea ca asta de aici e minunat…nu e, dar cand ma gandesc ca se poate mai rau devin zen).

    Dar imi dau seama ca trenurile catre Constanta sunt un caz aparte, nu stiu de alte directii 🙂

  9. http://www.infofer.ro/
    Aici poti sa verifici cel mai bine. Chiar azi m-am uitat caci plec spre casa.

  10. Oh, super, mersi – pe cfrcalatori iti spune ca ruta nu exista daca bagi o alta gara decat cea de plecare (de ex. daca bag Basarab – Constanta in loc de Buc Nord – Constanta via Caracal). Cand mai vin promit sa merg cu trenul. And blog about it, sunt curioasa acum!