momentul curios în care schimbi produse cosmetice

Variety is the spice of life, cum s-ar zice. De scrub o să îmi fie un pic dor dar trec la unul care miroase infinit mai bine (și e și mai ieftin, în ciuda ingredientelor) luat din România și nedesfăcut până acum. Dar a prins bine 🙂

https://lh3.googleusercontent.com/-Rs50qtlI7LA/TfzUNsBQtiI/AAAAAAAAMjA/iZVWJRqLRoo/s912/IMG_0928.jpg https://lh4.googleusercontent.com/-ey9s5f7pjTg/TZsmkdXTbnI/AAAAAAAAL1E/PzB0eCclV5E/s912/guinot1.JPG

Altfel, uitându-mă la propriul gel de duș mă întreb oare de ce nu a apărut așa ceva mai devreme, eu fiind una din persoanele alea leneșe cărora nu le plac cremele separate. Până nu demult foloseam ulei de corp pentru bebeluși din pură lene pentru că era ușor de aplicat la duș și era absorbit de piele când mă uscam, deși textura e enervantă și alunecoasă (mici inconveniențe).Cred că e patima gelului de duș să fie produsul din baie care miroase cel mai frumos dar lasă pielea uscată oricum. Sau invers în unele cazuri. Și acum că a apărut, pun pariu că undeva există o categorie specială pentru femeile care „nu vor să cheltuie bani pe două produse”, ăsta fiind un fel de 2-în-1. Dar nu, nu e edoar prețul. E ușurința. Îmi plac cremele frumos mirositoare dar n-am timp pentru genul ăla de meticulozitate în fiecare zi…altfel îmi place fantezia aia în care facem baie, nu duș zilnic, avem două-trei ore dimineața în care să masăm crema în piele și să se și usuce, toate cămășile sunt călcate și noi doar trebuie să ne dăm cu fond de ten și rimel. Hahahahhahah. Da, sigur. Dar e minunat să privim și să ne închipuim că suntem acele femei cu mult prea mult timp liber.


Publicat pe

în

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „momentul curios în care schimbi produse cosmetice”
  1. Jolagoddess

    Care dintre cele doua scrub-uri este din Romania si de unde este cumparat? 🙂 Caut de ceva timp unul ca lumea. Multumesc.

  2. Well, well, well – primul e cumparat din Boots si stiu ca l-am vazut si prin SensiBlu (care distribuie Soap & Glory. Daca nu au produsul, sunt sigura ca am vazut altele din gama in farmacii!

    Al doilea e cumparat din Romania de la sabon (sabon.ro) si e absolut genial. Nu e ca un scrub conventional, e destul de apos si ai nevoie de o spatula sau lingurita pentru a-l aplica. Lasa pielea foarte catifelata atunci cand respecti instructiunile (masaj circular usor pana cand granulele dispar treptat, clatit bine cu apa). Nu e foarte ieftin dar exista doua borcane, unul mic (cel din poza) si unul mai mare. Partea buna e ca nu trebuie foarte mult asa ca banuiesc ca o sa ma tina o vreme. A fost vreo 70 de lei cand l-am luat si cel mare e doar un pic mai scump – but totally value for money!