oameni talentaţi pe care îi ştiu de pe net

Azi vroiam să menţionez doar un album dar am dat dintr-o chestie în alta şi am ajuns să vreau să zic de vreo trei de fapt:http://i53.tinypic.com/nyd0r9.png
Makunouchi Bento – Swimé e albumul

Dacă nu am speriat pe nimeni cu Audiotourism in Vietnam & China, atunci Swimé nu e departe 🙂

Numărul doi e Silent Strike cu un set din Franţa (via feeder)

Silent Strike Three from NANTES EUROPE EXPRESS on Vimeo.

Şi numărul trei e Andrei / Heathen Audio cu Jam 015

Heathen Audio – Jam 015 (@Berzei 50bis, Razvan’s birthday) by Heathen Audio

Cam atât pentru azi. Nu ştiu dacă mai trebuie să avertizez lumea că ascult muzică electronică şi cui nu-i place poate să plece 😀


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „oameni talentaţi pe care îi ştiu de pe net”
  1. Multumim pentru promovare! 😉

  2. Multumesc pentru album…I love it 😀

  3. INfinit

    n-am mai ascultat electronica de cateva luni.. iar azi, cu articolul asta cu de toate, iar am consumat ~9 ore (sau chiar mai mult) de muzica. nu mai stiu pe la ce ora am ajuns pe pagina asta, dar n-am reusit sa plec (am plecat odata cand dadusem din greseala „close” la chrome si s-a inchis, apoi repede restore tabs si back to „heathen audio”). Maine ajung sa ascult si Swime.

    Silent strike de doua ori, dar nu integral si toate cele 9-8 ore numai heathen audio (dar pe sarite. in sensul ca am revenit la un anumit punct si/sau saream peste parti care erau cam seci. gen partea cu tipul care vorbeste de „and on this planet there were many nations..” aiureli.

    Silent strike e prea „cumva lent” pentru o zi alerta de lucru, cu pauze dese si totul sub control.

    Maine iau o pauza de la heathen audio. ce e prea mult e.. de lasat si pe alta data.
    As putea zice ca m-ai facut sa fiu obsedat astazi.. dar imi revin eu repede.

    /offtopic: daca tot las un comentariu, sa nu las doua: unele pagini se incarc greoi iar un articol (poate chiar doua) m-a(u) trimis pe pagina supermagnet.ro/wp-admin/install.php, nu stiu de ce, eu nu cautam asa ceva, doar am dat sa se deschida articolul full intr-un nou tab. Nu mai stiu care articolele cu „chestii neinteresante de citit” :)) am deschis, dar poate mai prind maine aceeasi problema si iti zic, daca e nevoie.
    (later edit: vad ca ti-a cazut putin blog-ul. n-am mai plecat de pe pagina asta pe alta de cand am ajuns[~9 ore]). dau Post Comment cand vad ca isi revine, ca sa nu prind vre-un bug si sa-mi vad comentariul pierdut.

  4. iubesc muzica asta ..chiar am sa sui mai multe clipuri de gen pe site-ul meu !