Grafică fără computer

Am cumpărat  în vacanţă o carte pe care vroiam să o adaug colecției de cărți despre graphic design și să zicem că mi-a plăcutce am văzut înăuntru, mai puțin un lucru. Cartea e „sponsorizată” de Radio Guerrilla ceea ce e foarte frumos, doar ca cititul cărții nu e tocmai experiența șnur la care te aștepți. Fix în mijlocul ei…o reclamă. La Guerrilla. E varianta print a reclamelor de la radio și TV. Nu e frumos.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Grafică fără computer”
  1. or zis ca poate se iarta greseala daca tot ei au sponsorizat aceasta idee 🙂
    eu zic sa-i iertam si noi

  2. Ady

    Ai scapat ieftin ! Sigur nu exista si reclame la Mec, Coca Cola, etc ?

  3. Draga Andreea, iti intelegem punctul de vedere. Iti dorim ce le-am mai dorit si altora care au avut diverse nemultumiri referitoare la acest proiect: sa aiba propriul lor proiect! Cand ti se va intampla asta, te rugam sa nu apelezi la nimeni, sa nu schimbi nici un banner cu nimeni, sa nu dai nici un comunicat de presa. Vom fi primii care te vom saluta in demersul tau.
    Noi am ales varianta sa comunicam si sa facem parteneriate; pentru ca ideea acestui proiect graphicfront.ro sa ajunga la cat mai multa lume. PS. Radio Guerilla nu a fost „sponsor”, a fost partener media.

  4. Nu mă deranjează demersul, dimpotrivă…şi nici ideea de a avea parteneriate, chiar e o idee grozavă că aţi reuşit să vă aliaţi cu Guerilla. Nu mă opun nici ideii de a le mulţumi, dar ar fi dat mult mai bine dacă numele lor sau reclama nu apărea fix în mijloc unde de obicei orice om se aşteaptă să găsească conţinutul cărţii atunci când cumpără una. Data viitoare o să cumpăr cu bucurie dacă le mulţumiţi sponsorilor în introducere, închiere sau pe copertă…doar nu în miezul acţiunii ca să zic aşa. Se rupe firul un pic 🙂

    Eu nu pot decât să urez la cât mai multe proiecte…le am şi eu pe ale mele dar natura lor e mai diferită 🙂

  5. Multumim mult pentru sfaturi. Din pacate nu prea am avut de ales cand am pozitionat sigla si ad-ul Guerrilla. Anul acesta nu stiu daca vom mai lucra cu ei; e posibil sa avem alti parteneri pe radio.
    Oricum lucrul bun e ca anul acesta va iesi volumul II din proiectul Grafica fara computer. Tine aproape cu site-ul nostru si vei afla noutati: http://www.graphicfront.ro/ro/carti-graphicfront/panou/. Pana atunci, poate ne povestesti despre proiectele tale?