a-b-c

de ce nu il folosim mai mult?


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „a-b-c”
  1. i love it, what’s it called?

  2. Eu unul nu îl folosesc datorită laturii sale comerciale și profanatoare. Adică reclamele „google”. Aceasta vin în totală contradicție cu conceptul deschis ( free) , bazat pe voluntariat pretext de laudă pentru Siveco.

    Oare n-au ei câteva calculatoare de servicii ( servere) disponibile pentru dexonline. Sau cu alte cuvinte ce rost au reclamele „google”. Vă spun eu cel mai firesc „cașcavalul” și alte chestii materialiste.

    Acum probabil că faci referire și la cele două cuvinte „atlantida”, „catimini” însă eu ți-am răspuns de ce nu folosesc dexonline.ro și prefer DEX versiune tipărită chiar și cu „netu’ ” în față.

  3. eu ma refeream la scrisul de mana ca la clasa intai, care are si el meritele lui 😀 nu la dexonline…nu ma preocupa dictionarul asa mult 🙂

  4. „LOOOOOOL” Știam eu ceva… 😀

    Ai fost foarte indirectă și eu prea egoist, subiectiv 🙂 !!!

    Mă simt de parcă aș fi făcut o gafă la teste d-alea de logică cu semne geometrice :).

    În fine aștept o replică la comentariul meu :D, pentru că ai fost prea indirectă și până la urmă e vorba despre publicitate.

    Cât despre scrisul caligrafic ( sau nu) e tare dar mai mult îmi place scrisul personal, original, adică nu strict caligrafic deoarece asta înseamnă să te limitezi.

  5. @samuan – really? siveco oricum mi se pare usor fishy, mai ales ca s-au bagat in zona de softuri educationale un pic cu forta si miroase a monopol sau pur si simplu licitatie cu ceva urma favoritism. acum multa vreme siveco se baga pe gatul liceelor si scolilor fara sa intrebe daca intr-adevar avem nevoie de asa ceva

    dexonline in schimb mi se pare doar ceea e e; nu il folosesc nici eu ca rareori am nevoie; mi-am adus aminte doar de redesign si vroiam sa scot in evidenta designul logo-ului 🙂