Daca fericirea nu e o geanta, de ce muncim?

Cat e destul?

Nu stiu ce mi-a dat prin cap cand m-am gandit sa imi iau o geanta verde dar considerand ca mi-au trebuit 5 ani sa recunosc ca imi trebuie o geanta ca sa nu imi mai pierd sau uit lucrurile, am zis ca nu vreau genti negre sau maro.

Cred ca exista doua categorii de femei; brown leather & black leather. I’m not a brown leather person. Dar cum nu imbrac haine in alte culori in afara de negru, alb, gri si bleumarin (sau navy blue daca va place), nu strica o geanta verde. Plus ca toata lumea ma intreaba de unde e si daca e Marc Jacobs. Oh, draga, dar sunt flatata. Mi-ar placea dar nu e, a fost doar £35 si mi-a cumparat-o prietenul si are si sigla aprobarii de la Raduleasca 😀 . Singura geanta de lux care mi-a placut vreodata nu se mai face. Si nu e Chanel, thank freaking god they’re fugly. Si nu-mi pasa ce crede lumea care plateste £4,000 pentru un Chanel Vintage 😀

(PS: Uite de-aia nu-mi place limba romana; ca sa zic „brown leather” ar trebui sa zic „piele maro” dar dupa aia se intelege altceva. „Obiecte din piele maro” si uite asa am facut 4 cuvinte!)

However, nu am o problema in a recunoaste ca lucrez in parte pentru ca-mi place si in parte pentru ca ce-mi place face bani buni. Si daca n-ar plati la fel de bine, mai degraba as munci degeaba decat sa ma mint frumos si sa-i pacalesc pe altii. Si da, numai pe noi ne vede lumea pentru ca n-ar mai fi interesant sa zici „ia uite, un avocat si-a luat iaht in meditarana”. E mai interesant sa zici ca Naumovici si-a luat Harley. So what?! Imi iau ce-mi place si ce-mi place mie nu e mai obscen decat ce au altii dar nimanui nu-i pasa. ….Si in rest, ce mai e nou?


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „Daca fericirea nu e o geanta, de ce muncim?”
  1. frumoasa geanta, sa o porti sanatoasa.
    gentile/posetele (sunt sinonime?) mele sunt diferite, nu pot sa zic ca am preferinte pentru ceva dar in mare imi place sa fie cu un fel de imprimeu sau model ca ma imbrac uni.

  2. imi place. mai ales pentru ca e verde.

  3. Pur şi simplu divină. Mai ales culoarea…

  4. Btw, e de la Aldo si cred ca o gasiti si in Bucuresti – sunt trei culori: verde, rosu, albastru dar pe mine asta m-a atras 🙂