„Decat o revista” va aparea din nou

reprodusa fara permisiune dar sper ca nu se supara!

Daca n-ati citit inca Decat o revista din scoarta in scoarta, rau ati facut. Daca faceti parte din categoria celor care nu inteleg de ce toata lumea s-a entuziasmat ca a aparut o revista intre alte o suta de reviste pe piata si nu credeti ca e mare branza, eu personal vreau sa va zic ca va inselati.

Pentru cei care nu cred in viitorul revistelor si abia asteapta sa declare moartea printului, probabil spuneti asta pentru ca publicatiile au devenit mai putin importante ca stirile in sine. Multi nu vor o revista, o sursa, un ziar. Uneori vrem sa citim multe si sa avem pareri dar rareori ne vom intoarce sa citim in mod regulat aceeasi stire in trei locuri, decat daca subiectul ne e de interes in vreun fel special. A alege doar o revista inseamna a alege un singur punct de vedere sau a te asocia cu un anumit grup, asa cum cititorul de Asterix mai citeste si un Tin Tin din cand in cand dar in principiu doar Asterix.

Asa e decat o revista pentru mine: am citit-o pe toata intr-o singura zi si am avut un sentiment placut. Nu neaparat pentru ca toate subiectele ma interesau profund, dar pentru ca nu m-am simtit fortata in a accepta o parere sau un punct de vedere. A fost ca un fel de swiss army knife al revistelor 😀

PS: cine recunoaste care e paragraful meu de feedback de pe pagina Decat o Revista de facebook?



Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „„Decat o revista” va aparea din nou”
  1. Cred ca al doilea. Cel legat de brand.

  2. In general cand vezi o poza cu Dobro & alti hipsteri de speta lui (Radio Guerilla species) esti automat descurajat. E la fel si cand aud de martele proiecte ale lui Andrei Gheorghe…

  3. Coperta e usor neinspirata dar trebuia sa existe un punct de pornire…cat despre Andrei Gheorghe, n-am mai auzit nimic de el si nici nu cred ca vrea sa fie in mijlocul atentiei. Who knows.

  4. Tine blogul colectiv presa.nu si se plimba prin ”Panama”. In continuare emuleaza inteligenta cu un grad moderat de succes.

    Altfel, iti dau dreptate. Revista nu-i atat de ”hipsterita” pe cat ma asteptam (o citeam acum online)