Cheta pentru Catavencu

Sunt usor tentata sa ii trimit lui tata pe mail sugestia de a strange bani pentru a cumpara Catavencu. Ar fi scandalos; ziarele ar prelua stirea ca ‘Nastase cumpara Catavencu’ si am deveni faimosi, search engine traffic style. Pana se prinde lumea, bineinteles.

Ne-am amuza, am avea o gramada de trafic, ne-am cumpara o inghetata si apoi ne-am vedea de treaba razand in barba acasa 😀


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

11 răspunsuri la „Cheta pentru Catavencu”
  1. N-ar fi o idee rea! Abia aştept să văd zbătându-se în chinuri vreo câţiva isterici, gen ITMorar sau Pătrăşconiu! Ar fi farsa anului! Mai tare decât farsa alegerilor prezidenţiale, turul doi!

  2. Ar fi cireasa de pe tort sa ramana un mister si sa trimitem presa sa caute interviuri prin alte parti..nu noi..nu stim. Care Nastase este un mister..nu poate sa existe decat unul! Nu stiu de ce dar mi se pare amuzant..oarecum sadic!

  3. It’s evil enough to work :-))

  4. pot sa fiu eu primul care dă ştirea? 🙂

  5. Bineinteles 😀

    Eu zic sa incepem cu un ziar, dupa aia ne cumparam si televiziune

  6. daca poti insera pe undeva si o mica aluzie la o noua matusa, treaba’i koshera…
    ps pot fi eo matusa? ;]

  7. Şi dacă tot faceţi asta, o chemaţi şi pe Simona Intelectual înapoi la ziar şi o puneţi să vă tricoteze ceva în timpul liber. A, şi să îi ziceţi şi lui Mircea Badea că aţi cumpărat Caţavencu, să ştie şi el pe cine să (nu) mai înjure… 🙂

  8. pick me, pick me ;;)

  9. Daca ar fi adevarat, ar fi irony at its best… Sa fie cumparati de cel pe care l-au muscat de c*r atata vreme…

  10. Cosmin

    Pot sa-ti rad eu in barba ? 😛 :-)))