Neinteresant despre licenta

Azi am voie sa vorbesc despre o chestie care sper ca e de bine si nu m-a luat gura pe dinainte.

In ceea ce priveste orarul nostru foarte aglomerat de la facultate, saptamana asta n-am facut mai nimic in afara de a vorbi despre lucrarea noastra de licenta. Lucrare care poate fi de doua feluri, unde dissertation inseamna sa explorezi un subiect si sa te holbezi la pereti multa, multa vreme si project inseamna sa faci ceva cu o aplicatie practica.

Dissertation inseamnand ‘Ce efect au reclamele cu fotomodele anorexice asupra imaginii de sine?’ si project (pe scurt) inseamnand ‘Cum facultatea ar putea beneficia de implementarea unui software care le da un sut in fund celor care se uita la femei goale pe calculatoarele din cladire’.

Tipicul studentesc sau al facultatii, se da un anunt pe intranet dar unii din motive obscure nu vad inca modulul ca sa vada si anunturile aferente si se anunta si in cadrul facultatii undeva la etajul 11 pe un perete. Unde si mai putini o sa-l vada pentru ca nimeni nu se duce de bunavoie si nesilit de nimeni pana acolo.

Pentru ca trebuia sa fim cinci intr-un grup de fapt suntem doar trei si nimeni nu stie de ceilalti pentru ca nu prea i-a vazut nimeni tot anul trecut (sau in anii trecuti) asa ca am ramas cativa who still give a damn. Ceea ce e bine pentru ca desi ma asteptam sa ma vad pe lista cu niste necunoscuti, am o vaga senzatie ca fiecare profesor coordonator* si-a ales singur studentii on a first come, first serve basis. Ceea ce e grozav pana acum pentru ca am nimerit cu inca 2 oameni cu picioarele pe pamant. Mi-am facut cruce si am zis aleluia, n-o sa ne pierdem fiecare miercuri de acum incolo explicandu-le altora ce si cum cat ceilalti asculta. E minunat cand toata lumea stie ce are de facut si sper sa ramana asa pana la sfarsit si sa nu apara si ceilalti doi inghititi de sistem.

Printre altele, orasul s-a umplut de studenti si probabil a redat un fel de suflu de viata tuturor magazinelor triste care abia mai tineau deschis pe timpul verii. Domino’s o duce excelent, in magazine nu mai gasesti paine, lapte, oua si ceai sau cafea, gunoaiele nu mai sunt doar sticle de Ribena ci pahare de plastic de la Starbucks si autobuzele fac o ora jumate pana in centru.

Ceea ce in alte cuvinte inseamna moarte prin vodka+red bull (vodbull) si stirile despre studenti care fac atac de cord dupa ce beau prea mult sau se urca pe tot felul de schele si cad si mor, inseamna si mai multe petreceri (yay for Religion, Confession & Ape). THE LORD SAID UNTO THE BASS BELIEVERS… THOU SHALT NEXT COMETH TOGETHER TO PRAISE THE BASS ON OCTOBER 23RD AT SANKEYS CLUB, MANCHESTER. THE SKANKING SHALT BE PLENTIFUL AND THE VIBES WILL BE RIDICULOUS.

* mark my words nu stiu daca asa ii spune in Romania dar memoria imi spune ca da!


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Neinteresant despre licenta”
  1. Bre, da’ cum o scoti si cu jobul ?