Fumatul ca trend

Sa zicem ca am un prieten care lucreaza la o anumita banca in Bucuresti si de curand a fost mutat in sucursala centrala (sau daca vreti limbaj corporatist, headquarters) a bancii, undeva intr-o cladire de birouri destul de mare ce gazduieste si alte 3-4 companii.

Din ochi imi zice ca ar fi mai putini fumatori in birou decat erau in ultimul birou in care a lucrat si ca fumatul nu mai e ‘trendy’ (evident noi nu folosim astfel de limbaj dar de dragul simplificarii cred ca se intelege ce vreau sa zic). Ma intrebam, stiind cum arata cladirea si unde e (nicaieri central), daca se fumeaza mai putin pentru ca nu exista balcoane sau drumul pana la aer curat e prea lung si mananca mult timp.

Ar fi oarecum de inteles ca daca nu ai un balcon pe care sa iesi sa fumezi in conditiile in care fumatul in birouri e interzise, te vei duce afara. Dar daca acest ‘afara’ e prea departe poate ca cineva o sa sesizeze faptul ca pauzele de masa si tigari mananca un pic cam mult timp din orarul de munca si ca ar trebui sa o lasi mai moale – in alte cuvinte sa fumezi mai putin ca sa lucrezi mai mult.

Dar pentru toate acestea s-a gasit o solutie: camera de fumat!

Cine ar fi crezut?


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Fumatul ca trend”
  1. pai si cum este ventilatia in camera de fumat? cand iesi de acolo mirosi de parca ai fost intr-un club aglomerat? 🙂