opencoffee

Fata de intalnirile noastre ale plannerilor, numite generic Northern Planning meetings in Manchester, la Londra se practica Cwoffee dimineata in Lantana, in mod neregulat. In Bucuresti insa, cand vine vorba de antreprenoriat, online si alte chestii locale, oamenii se intalnesc in fiecare joi la Cafepedia Universitate sa discute chestii.

Ceea ce e foarte ok, daca noi practicam haosul si fiecare vorbeste despre ce vrea, opencoffee (primul la care merg eu, popping the cherry) e de fapt informativ. Ca sa incep cu ce nu mi-a placut, sa nu o lalai aiurea, nu mi-a placut faptul ca in Cafepedia inca se fumeaza inauntru. Oh man, oh man, OH MAN. La noi nimeni nu prea respecta fumatorii, semn ca toti sunt fortati sa iasa afara daca vor sa se bucure de o tigara, chiar si cand vremea e nasoala. Cineva zicea ca vremea de azi a fost urata si eu stateam intr-un colt si rumegam laf aptul ca n-am mai vazut soare din 2007 in Septembrie. Doar cand vin in Romania, atat. Stiu ca stiti ca e vorba de Marea Britanie si ca aproape in fiecare zi ploua dar la un moment dat pierzi din vedere chestia asta. Vremea e un subiect banal pentru ca nu se schimba niciodata.  Ma pierd usor – tot cand ma intorc, ma intoxic de la fum din diverse parti de fiecare data si mi se face usor rau daca e si cald. Conditiile au fost intrunite azi, plus alte framantari launtrice ale mele si eram fix pe langa subiect. Cred ca nici n-am dat buna ziua daca imi aduc bine aminte, eram undeva departe rau de tot asa ca imi cer scuze ca m-am introdus in grup, m-am asezat undeva si am zis ceva gen ‘sunt andreea siiiii fac publicitate undeva in marea britanie – online-ul e o curiozitate’. Trebuia sa zic pasiune? Not quite.

In fine, cred ca am nimerit in coltul ‘butonat telefon pentru trei ore’ si spre final deja simteam cum mi se lipesc palmele de el, nu din plictiseala, ci din alte motive.  Asa ca imi cer scuze daca e si Cristi pe-aici si citeste asta. It’s not you, it’s me. Imi place ce-a facut cu Microjobs si mentionat printre altele a fost si Visual Trace Route (pentru pasionati) plus alte chestii, inclusiv glume cu ingineri. Imi pare rau ca am plecat si n-am apucat sa vorbesc cu Dragos & Diana Roua dar data viitoare poate 🙂

Cred ca mai apuc doar un opencoffee pana plec. Let’s make it a good’un.


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „opencoffee”
  1. Acum am facut legatura cu persoana care statea in celalalt colt si vorbea incet. He, he, next time we should talk 🙂