Oamenii de langa noi

In fiecare dimineata in jur de ora 8-8.30 cand plec spre facultate vad aceiasi oameni in statia de autobuz si cred ca deja ne-am plictisit uitandu-ne unii la altii, fumand sau schimband melodia de pe iPod si dat sms-uri dimineata devreme dar nu inceteaza sa ma surprinda unele lucruri!

Cum ar fi o tanti pe la vreo 30 de ani, suspectez eu si asta pentru ca are parul cret si oxigenat pe alocuri ceea ce o face sa para mai batrana. E genul de tani care uneori poarta un roj fuchsia si prea multa pudra cand se aranjeaza pentru ‘ziua aceea’ speciala si hainele imi aduc usor aminte de Obor. Anyway.

Intr-o dimineata, asteptand autobuzul dupa cum ziceam, o vad ca se tot uita incoace si incolo timp de cateva minute (autobuzul intarzia pe deasupra; continuare – intarzia pentru ca aici toate autobuzele au orar si nu stai in necunostiinta de cauza 40 de minute pana poate vine ceva). Si autobuzul nimic, in gandul meu ‘f*ck it’s cold’ pentru ca era un frig ingrozitor. Si cand colo, de undeva apare un Jaguar argintiu destul de mare, un domn pe la vreo 50 de ani asa la volan, la costum (ea nu) si opreste in statia de autobuz, deschide usa si o lasa inauntru. Ea toata un zambet, bineinteles, cred ca abia il astepta.

Nu stiu de ce primul meu gand a fost ca nenea ala tocmai plecase de acasa de la nevasta si copil si o ducea pe tanti asta spre munca fara ca ei sa stie. Dar jur ca exact asta pareau ca fac, mai ales ca s-au si pupat. 

Evident s-ar putea sa gresesc dar in momente ca astea ma uit in stanga si in dreapta si ma gandesc cum isi complica unii oameni existenta, asa, prin chestii mici si marunte. Who knows.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

7 răspunsuri la „Oamenii de langa noi”
  1. Intradevar …statiile de la metrou sunt mai mari ca la autobuz… dar in fiecare dimineata…la aceeasi ora… aceeasi statie de metrou, singurele persoane care le intalnesc zi de zi…sunt mecanic-conductorii de metrou. 🙂

  2. heh, ce griji ai tu dimineaţa, pe ger! :p
    eu i-am văzut odată pe doi, un tip şi-o tipă, într-o parcare posterioară -să zic aşa- a unui OMV. Au venit împreună în maşina lui, ea s-a dat jos, s-a scuturat discret, de parcă ăşi lăsa toate păcatele acolo, el a ţâşnit în secunda doi. Ea s-a urcat în altă maşină, a mai aşteptat puţin şi a luat-o în direcţie opusă. :oo
    Ceea ce m-a tulburat e că cei doi aveau aproximativ vârsta părinţilor mei, poate ceva mai mult chiar. Mda. Noi să fim sănătoşi. Şi să ne iubim pe verde.

  3. hmmm….

    totusi eu cred ca fiecare dintre noi si-a complicat existenta macar o data in viata …..sau… de mai multe ori….Important este sa ai o limita!

    …dar…C’est la vie!

    Vorba Mirunei:”Noi sa fim sanatosi”..:)

  4. People watching 🙂
    Si mie imi place sa fac chestia asta, si ma bucur ca nu sunt sigurul ca ma gandeam ca am eu o problema :))

    http://www.urbandictionary.com/define.php?term=people+watching
    http://en.wikipedia.org/wiki/Peoplewatching

  5. smart

    poate totu’ e mult mai complicat decat ai putea tu sa-ti inchipui .. sau nu :))

  6. vasile vanatoru

    nu este frumos sa divulgi ce fac oamenii mari,mai ales ca sunt simple presupuneri.De unde stii ca nu era tzatza de nevasta-sa?

  7. Pe vremea cand mergeam cu tranvaiul, aveam cate o poveste in capul meu, despre fiecare dinte cei care urcau din aceeasi staie cu mine in fiecare dimineata.