Cand zbori…

Vroiam sa scriu o insemnare lunga despre niste companii aeriene dar o sa ma limitez in a spune:

 

  1. Toate zborurile Lufthansa din Bucuresti spre Munchen sau din Munchen spre Bucuresti au avut niste piloti plictisiti si stewarzi (de fapt cred ca au fost doar femei pana acum) prosti care vorbeau prost engleza si au fost probabil luati de pe ceva curse interne si fortati sa zboare in afara Germaniei. Omul de langa mine intreaba ce se intampla daca intarzie cursa si ele raspund unde e poarta desi nu asta il interesa si avea si o schema cu aeroportul in brate. Se uita la fel de urat la tine ca atunci cand intrebi vreun vanzator plictisit daca poate sa-ti arate ceva, de parca l-ai deranjat de la siesta. Daca esti roman in zborul spre Munchen inevitabil o sa ti se raspunda asa, in sila, intr-o engleza stricata, daca vorbesti germana iti dau si buna ziua si te tin la o mica discutie sa te intrebe cum esti. Cine zicea ca Romanii sunt priviti la fel ca toti ceilalti europeni se insela. Raspunsul este „nu inca”.
  2. KLM are stewarzi foarte draguti si amabili dar limiteaza mancarea primita in avion la un minimum care o sa infometeze pe oricine la zboruri mai lungi de trei ore.
  3. Tarom inca da un mic dejun complet in avion! Habar n-am ce faceau stewardezele pentru ca toti eram prea ocupati cu mancarea si somnul de dupa. In mod exemplar cand s-a anulat cursa pe care o aveam, pana a doua zi cineva s-a ocupat de noi sa ne urce pe toti intr-un avion ca sa ne intoarcem cu bine.
  4. British Airways au probabil cele mai bune servicii peste care am dat pana acum desi s-ar putea sa fie doar norocul meu sa dau peste cele mai dragute stewardeze de cand tot zbor incoace si incolo. Daca ar fi sa zbor cu ei din nou, as zbura doar prin Londra 🙂
Morala povestii: nu zburati cu Lufthansa decat daca trebuie neaparat.

 


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Cand zbori…”
  1. eu am mers cu lufthansa odata … si parca am mers cu rata la tara. diferenta era peisajul de pe geam. 🙂

  2. Sa-i vezi pe aia de la Egypt Air:))) Sunt numai stewarzi, vorbesc într-una în arabă de nu înţelegi nimic şi dacă te uiţi la ei îţi zâmbesc repede frumos. Mâncarea? Un cârnat dubios însoţit de ciuperci cu sos puse peste piure. Au totuşi ceva ultra bun- suc natural de guava mmm.

  3. tu te plangi de mancare, dar mie mi-a crescut barba pana mi-au adus (azi) bagajele Air France.

    stii cat a durat? vezi poza pe blog…