Site-ul ‘corporate’

Cateva constatari dintr-o lume in care si magazinasul meu de la colt are un site pentru comenzi online si persoane precum Boti se chinuie sa explice de ce micile amanunte conteaza (Being Client Service – 4)

In mall-ul din Baneasa s-au deschis o gramada de magazine ca Next, Oasis si Karen Millen. Ce au ca numitor comun este faptul ca atata timp cat locuiesti in Marea Britanie de exemplu, poti sa iti cumperi hainele online. Urmatorul magazin de dimensiuni mari care te invita sa le vizitezi site-ul este Peek & Cloppenburg, o firma germana de haine ce a deschis in Europa Centrala si de Est.

Pe langa ce nu face site-ul din Romania, lucruri despre care nu vorbim, o singura chestie e foarte curioasa – forma Romaniei pe harta site-ului international numai a Romania nu arata. Ce dubios! E un pic turtita parca, si nu numai Romania, nici celelalte din jur nu arta extraordinar dar totusi…cine ajunge pana acolo s-ar putea sa aiba o surpriza. Le-am trimis un mail in care le sugeram sa isi regandeasca harta, acum sa vedem daca raspund 🙂

Ce nu e frumos fata de clienti, in special de la cei ce iti vor lua £45 sau £75 pe luna pentru iPhone, in Marea Britanie „iPhone 3G is here and its free,” la fel ca si copywriterul care a scris-o probabil. Gorgeoux a observat prima asta, pe langa alte nereguli la site-ul O2 de la care putem sa invatam.


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Site-ul ‘corporate’”
  1. hmmm…daca asa vad ei tara noastra turtita, deformata si strimba, ma gindesc cam cum ne vad pe noi, locuitorii ei:)