Mai putin Photoshop in reclame

    Se aude un zvon pe aici prin Marea Britanie despre tot airbrushing-ul care are loc in postere pentru filme si alte asemenea balarii. Ar putea sa fie interzis in reclame! Ceea ce e un lucru bun. Vine si ca urmare a faptului ca foarte multe platouri de filmare au trebuit sa-si schimbe complet decorul pentru a se putea filma in format high definition (acum pentru Blu-Ray evident) -s-au trezit ca totul arata foarte urat atunci cand se vede si cel mai mic detaliu. Toata celulita si toate cosurile si imperfectiunile ce ar dura ani de zile sa fie corectate la post-productie. Asta valabil pentru seriale, bineinteles.

 

1000035557.jpg

    Plus as fi de acord sa nu mai vad modele ‘photoshopate’ in reclame. In postere pentru filme pot sa faca ce vor cu ele din partea mea, atata timp cat filmele tin de fictiune si personaje care nu exista. Pot sa le faca sanii mai mari, mainile mai subtiri etc. dar sa stea departe de reclamele noastre.


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Mai putin Photoshop in reclame”
  1. ce sani are fata :))..pai ne-am speria de unele modele daca le-am vedea fara efecte photoshop..

  2. eddie

    Probabil una cu sâni costa mai mult, așa că au preferat una fară sâni și au fotoșopat-o :p

  3. oricum, nu se va intimpla niciodata asta… poate o sa se ajunga la o situatie gen: nu se mai pot photoshopa produsele carora li se face reclama, dar femeile vor fi intotdeauna supuse interventiilor… ne-chirurgicale. Pentru ca deja exista niste standarde de frumusete, artificiale, pe care probabil nimeni nu le mai poate indeplini. Asa ca trebuie inventate noi femei. Asta ar trebui sa ne preocupe. Ca toti visam la femeia perfecta/barbatul perfect si nu mai acceptam imperfectiunile. Adica nu toti:D

  4. Stai calma, intai sa se faca legea cum ca n-ai voie ca pe ambalaj sa ai o poza cu produsul, iar in cutie sa arate altfel.

  5. ce sani? fata asta n-are:D