Din seria ‘ei versus noi’

 

dsc01356.jpg

    Alta proasta pe care intamplator am zarit-o de cateva ori in aeroport plecand cu ditamai geamantanele Louis Vuitton si alte asemenea, mai nou e nevoie de sluga sa-i care gentile si catrafusele cum se zice in popor.

    Ce bine ca aici nici Victoria Beckham n-are sluga sa-i care gentile si nici Angelina Jolie pentru tot clanul pe care il are acum dar Moni inca traieste cu senzatia ca ‘all publicity is good publicity‘. Reclama aia cu ‘fidbec is fifti‘ e tare reprezentativa. Aici macar femeile nu sunt la fel de proaste ca alea din Romania, asta in special pentru cele care imi lasau acum cateva luni comentarii gen ‘daca isi permit de ce sa le dam in cap, au muncit pe branci sa ajunga unde au ajuns si noi nu stim decat sa criticam‘ – e, sa mori tu! Nu stiu cu ce creier au muncit, cu siguranta nu acelasi care le-a zis ‘acum este momentul sa le dam peste nas toti  fraierilor inconjurandu-ne de lux‘ cand Romania n-are nevoie de vedete ci de talente. Sau favoritul meu, ‘Sunteti geloase pe Monica pentru ca voi n-aveti’. Remind me again, ca n-am ce? Mi-au placut recent un articol din Times intitulat ‘Britain is Falling Out of Love With the ‘It’ Bag‘ si un comentariu al unei jurnaliste. Nu doar de frica unei recesiuni dar si din alte motive.

„As so often in fashion, the phenomenon is down to women buying to impress other women. I hate them. There is something morally repulsive about an accessory that costs so much for such a short lifespan. A couple of generations ago a woman might have bought a Hermès Kelly bag as a lifetime investment. Now you buy a designer bag for a season.”

Si finalul..

„There will always be enough Russian oligarchs’ girlfriends to keep the top end of the market afloat.”

Hahaha. Da, pentru mine e amuzant. Stiti unde au inceput sa se mute multi designeri? In Rusia, bineinteles.


Publicat pe

în

, , , , , ,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Din seria ‘ei versus noi’”
  1. am citit mai multe articole pe internet despre clasa noilor imbogatiti in rusia dar primul articol aparea in Elle si era de`a dreptul impresionant, in sensul de sumele cheltuite si de produsele ce se cer (haine de blana, masini, diamante, etc). e si logic ca designerii vad rusia ca o piata numai buna pentru ca sotiile/amantele/prietenele noilor imbogatiti trebuie sa fie imbracate si accesorizate la greu cu lucruri scumpe, ca doara n`o fi Svetlana lui Igor mai proasta decat [insert random names] si sa n`aiba si ea un Birkin.
    cat despre monica, atitudinea ei nici nu trebuie sa fie judecata. normal ca s`a trezit intr`o anumita situatie si pozitie, vehiculeaza sume mari de bani si daca cineva accepta sa fie platit ca sa`i care valizele, atunci de ce sa nu`l angajeze? cerere si oferta, asta e. cuplul columbeanu oricum sufera de un exhibitionism exagerat, de la multiplele apartitii publice in cluburi, la parade de moda, la evenimente pana la reality show`ul lor, e clar ca oamenii vor nu doar sa fie bogati, ci si faimosi si se iau dupa „any publicity is good publicity”.
    „invidie” e un cuvant prea tare dar in lipsa unui sinonim adecvat, pot spune ca multe femei sunt invidioase pe ea, mai mult pe situatia materiala, dar chestia asta vine si cu dezavantaje, de ex. te scoberti in nas in masina si iti vezi poza in ziar sau trebuie sa faci sex cu un barbat pe care el il vad tot timpul rosu, transpirat, libidinos si imbracat ca naiba. am vazut si eu o poza intr`o revista cu Iri la costum si arata mult mai bine decat cu blugi cu imprimeu si tinute Yamamoto care nu`l prind nici la statura nici la varsta.
    mama ce m`am intins cu acest comment!

  2. […] martie, 2008 Posted by thcgirl77 in Uncategorized. trackback Bazat pe un articol de`al Deei m`am gandit si eu sa scriu 2-3 […]

  3. se cheama rusii noi. rusii ai vechi, adica mai cu bun simt si cu buzunarele cam goale au inceput sa aiba si bancuri cu ei ca subiect. un fel de bula bogat. din pacate, luxul este un miraj de care nu scapa decit cei care nu au acces deloc la el. si pe urma, mai e ceva, tindem sa incurcam lucrurile. a fi bogat nu inseamna a fi mai destept. si nici a avea mai mult bun simt. nu inteleg de ce ne-am astepta de la bogati sa fie mai subtiri si mai cu staif la creier. doar pentru ca sint bogati? comm’on, vorba nu mai stiu cui, si kafka suferea din cind in cind de scaun moale.