Trezirea!

Imi place tare mult de Steve! Steve este definitia lenei, a somnului si a ce mai vreti voi.

Steve nu iese din camera foarte des si nu isi gateste altceva decat mancaruri la microunde – cand vine acasa, se instaleaza in fata calculatorului si se joaca ori World of Warcraft ori EVE Online, isi ia o bere (sau mai multe) si nu mai iese din camera decat cand i se face foame sau cand chiar trebuie sa plece.

Ce e amuzant insa este faptul ca Steve nu este o persoana matinala. Nu se poate trezi de nicio forma, nici cand doarme 5 ore si nici cand doarme 12. Daca se culca la ora trei si nu iese a doua zi de dimineata isi pune ceasul sa sune pe la ora 12, cam vreo noua ore de somn. In timpul saptamanii insa e cam fortat sa se trezeasca pe la sapte jumate sau mai devreme…

Prima data am avut senzatia ca aud chestii….ca poate e ceva de-afara. Dar dupa cateva secunde mi-am dat seama despre ce e vorba. Pentru ca nu poate sa se trezeasca, are trei ceasuri cu alarma in camera. Unul din ele canta ‘Fur Elise’, altul are un beep agasant si a treia alarma banuiesc ca e de la telefon, o sonerie la fel de enervanta. Si suna…si suna…si suna vreo doua minute si nimic! Cat de profund sa dormi, nici sirene de masini de pompieri sau alarma de incendiu sa nu te trezeasca. De multe ori eram deja treaza la orele la care ii suna lui toate telefoanele si alarmele posibile dar cred ca e prima persoana care nu se trezeste – camera lui e departe, foarte departe, daca eu aud alea si el nu le aude si nici nu se trezeste de la ele, mi-e groaza sa ma gandesc cum o fi pentru cel care are un perete comun cu Steve. Cand se trezeste insa, are loc un adevarat proces de mers in bucatarie, mers inapoi in camera, iar in bucatarie, iar camera si abia a treia oara isi aduce aminte de ce era acolo 😀

Ce viata obositoare, fir-ar sa fie…


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „Trezirea!”
  1. dot

    dupa ani intregi de experiente similare,am inceput sa dezvolt diverse sisteme de aparare in cazul in care cineva sau ceva reuseste sa ma trezeasca. in timp ce eu in continuare dorm, exista urmatoarele posibilitati:
    a) ceasul ajunge cumva sub pat si telefonu sub perna sau plapuma
    b) raspund cu cea mai clara si cristalina voce spunandu-i celeilalte persoane ca nu mai este deloc important sa ma trezeasca sau ca m-am trezit.

    atunci cand ma trezesc pe bune, e ca trezirea din betie – there’s this sloppy palm that melts from my forehead down to my chin, si, in mod evident, nu-mi aduc aminte nimic din punctele a) sau b).