Citind in vacanta

Impropriu spus vacanta. Dar oricum

  • Tovarase de drum. Experienta feminina in comunism. Pentru ca o generatie inca inseamna vreo douazeci de ani, nu zece, nu cinci sau mai putin. Si pentru mine e o incursiune intr-o lume de care doar am auzit dar pe care altii au trait-o asa ca ma ajuta sa inteleg, plus ca are ca bonus o gramada de aspecte ale psihologiei femeii (ceea ce fac eu, respectiv ce a picat pe mine sa ma ‘specializez’)
  • Status Anxiety, gasita in Carturesti pe scari cu 25RON, care exploreaza de ce unii oameni simt nevoia sa aiba o pozitie in societate, cauze, solutii ale acestei anxietati. Nu e tradusa in romana din pacate dar nu e o lectura grea in engleza. E minunata si din punct de vedere al obiceiurilor oamenilor la cumparaturi si povesteste cum s-au format foarte multe din ele.

4 răspunsuri la “Citind in vacanta”

  1. Ce te-a determinat să te specializezi în psihologia femeii ? Sau să urmezi . Faptul că eşti femeie sau n-are legătură ?
    Te întreb căci mă pasionează psihologia . Chiar dacă sunt la început de drum . Oricum , îmi pare tare interesant ce scrii tu pe aici . Curaj , diferenţă , asta văd eu 🙂

  2. Nu stiu ce sa zic, nu sunt feminista, chiar misogina pe alocuri, urasc unele femei foarte tare si ma calca pe nervi. In psihologia femeii pentru ca mi s-a intamplat sa lucrez pe conturi (clienti) de produse pentru femei. Know your consumer 😀