Blog depresiv

Descoperiri din ultima vreme:

  • Limba romana suna foarte ciudat atunci cand nu ai auzit niciodata unele cuvinte rostite in ea. Mi-e greu sa ma exprim. Mai bine tac. Filozof raman, etc.
  • Unii oameni sunt inca socati de conceptul de a avea un principiu si a nu il incalca.
  • E mai mult de munca vara decat iarna si conceptul de ‘sezon’ in Marea Britanie este o gluma. Exista un singur sezon numit ‘ploaie’. Ii compatimesc pe cei care muncesc pe conturi de inghetata.
  • Astept Olimpiada de la Beijing asa cum pensionarele asteapta telenovelele, ca sa fuga sa povesteasca vecinei dupa aia.
  • Vreau o geanta care sa nu fie geanta dar nici rucsac, nici negru dar nici foarte colorat. Ce Dumnezeului vreau? Nu stiu, de fapt.
  • Britanicul de rand ar putea trai 52 de zile din economiile pe care le are in caz ca ramane fara slujba.
  • Inca nu stiu de ce unii oameni refuza sa fie amabili, mai ales cand nu au nimic de pierdut. Si nici atunci cand au, tot nu sunt.
  • Exploram conceptul de ‘product nostalgia’ si discutam despre cum vrem mai multe produse ‘icon’ dar ne incurcam in amanunte. Fâs, cum s-ar zice in romana.
  • Un lucru care ar merita schimbat in Romania ar fi gandirea negativista sau impulsul care ii face pe oameni sa se uite la stiri depresive si sa considere ca ei merita aceasta povara pe umerii lor, ca asa s-au nascut. Gen nimeni nu isi poate depasi conditia. Si se ajunge la ideea ca oamenii in Romania nu se ajuta intre ei – mai bine sa moara si capra vecinului. Eh, acolo e o problema. Dar se poate face ceva. Cat de mic.
  • Prea multi oameni m-au intrebat cum facem noi publicitate si gandim o campanie. Deloc diferit, cam in aceeasi ordine, as zice ca intrebarea mai buna este ‘Cum iti dai seama, din toate stirile si ideile care apar pe blogurile publicitarilor de acolo, care sunt de luat in seama si care nu?’ Pentru ca asta e de fapt mai greu.

Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „Blog depresiv”
  1. referitor la geanta vezi la http://craftybusiness.wordpress.com poate gasesti ceva, daca nu, da un mail 🙂

  2. In legatura cu stiri depresive take a look la mine, suntem de aceeasi parere 🙂

  3. În România , înafară de gândirea negativistă ar trebui schimbată şi viziunea limitată pe care o are lumea . Deştepţii aşteaptă schimbare şi iaca schimbarea nu mai vine . Până atunci lumea cu drag munceşte . Pe bune , dacă românii ar avea de unde să aleagă şi li s-ar prezenta mai multe posibilităţi ( n-ar vedea toată ziua prostia care e aruncată în toate părţile ) poate ar scăpa de negativism .
    Cum să nu cadă românii săracii în depresii ? Da cum e la modă azi şi mâine , de ţi-e rău şi eşti frustrat , scrii pe blog .

  4. Misto blog…