E sâmbătă. Sunt acasă. Lucrez la un excel care pare că nu are sfârșit. Am luat o pauză să fac o supă tom yum după rețeta lui Florin, așa cum amenințam în comentarii.
E minunată și cred că aș mânca la nesfârșit – pentru cine se încumetă – dar am dublat cantitatea, am schimbat câteva ingrediente cu altele pe care le aveam deja în cămară (nu roșii cherry, roșii plum în conservă, tocate), ceva mai puține ciuperci pentru că ale mele erau enorme oricum, am pus probabil mult mai mult ardei iute decât e normal pentru consum uman, șamd. În mod foarte util am găsit și un „mix thai” care mi-a dat galangal, lemongrass, ardei, kaffir lime leaves plus niște cepe și usturoi pe care nu le-am folosit.
Înapoi la muncă acum.
Comentarii
4 răspunsuri la „Tom Yum Goong”
looking great 🙂 (btw, in UK sunt multe magazine online care-ti livreaza acasa toate ingredientele de care ai nevoie, asta daca n-ai timp sa mergi pana la Whole Foods :))
Ha, aici se gasesc cam peste tot, eu am iesit doar pana la magazinul de la colt. Stiu ca in Bucuresti nu e asa de usor din pacate 🙁
Reteta a picat la fix – acum ma indop cu ea vreo cateva zile
Arata bine, insa cu o excepti, creveti…
Sa inteleg ca nu esti deloc vegetariana, preferi carnea, multa,multa carne sau le combini?
Nu prefer „carnea” o_O prefer pestele in general…and that’s about it