Trimiteți un gând bun către easy peasy

Ana (sau mai bine zis easy peasy, așa cum o știe lumea de pe net) e una din cele mai drăguțe persoane pe care le știu în București. De vreo de 30 de săptămâni e însărcinată și așteaptă o fetiță pe nume Lorelai. Zilele astea însă n-au fost printre cele mai faste din timpul sarcinii și au apărut probleme: potențialul unei nașteri premature. Din fericire n-a fost cazul dar suficient de zis că Ana nu e printre cele mai relaxate persoane momentan. Cine n-a mai fost în vizită pe la ea ar trebui să se ducă și să citescă despre cum mâncarea nu e doar ce se nimerește, e un produs în care se pune multă dragoste: față de alții în special.

Cine mă știe o să confirme că sunt destul de distantă și cinică, nu e o noutate. Dar Ana scrie despre ceva ce îi place și pune suflet în asta. Nici măcar sarcina n-a făcut-o să se abată din drum și nu a transformat blogul din blog despre mâncare în blog de bebeluș și alte subiecte conexe sau blog de serviciu fără nimic altceva.

Pentru că știu cum e să te simți trist și neajutorat și nu exagerez, lăsați un gând bun la ea pe blog și spuneți că v-am trimis eu dacă nu vă cunoașteți 🙂


Publicat pe

în

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Trimiteți un gând bun către easy peasy”
  1. frumos gest!

  2. INfinit

    mesajul meu întârzie să apară.. încă puțin și e gata. 😀