Mereu ocupati

Am redescoperit niște lucruri interesante care n-au nicio legătură cu traficul sau vremea dar pe care le pierdusem din vedere:

  • lumea încă nu știe dacă să își ia haină groasă sau haină subțire dar hai să luăm haină groasă în caz că e mai frig decât ne imaginăm
  • toată lumea se uită la prognoza meteo și o ignoră; dacă zice 20 de grade afară, palton să fie, că am scos eu capul pe fereastră!
  • pensionării încă se urcă în autobuze la oră 7-8 dimineață, deși primarul îi ‘roaga frumos’ să nu se urce…tind să cred că e o ușoară psihoză cu ideea de a fi primul la cumpărături pentru că sigur nu e un caz de cine se școală de dimineață…cine se școală de dimineață aglomerează traficul; nu știu cât mai e adevărată povestea aia cum că după oră 5 prețurile în piețe cresc că să profite de cei care sunt la serviciu și n-au timp să-și cumpere în timpul zilei dar nu m-ar miră să fie încă în vigoare 😀
  • există oameni care mereu trebuie să aibă ceva de făcut, fie că e bătut cuie, reparat lucruri din casă, demontat apartamentul și montat la loc eventual, de parcă îi vede cineva și trebuie să pâră ocupați („Nu pot să ies, spăl pisică în seara asta”). Nu îmi dau seama dacă e frică de Dumnezeu dar îmi imagineze mereu o voce de ardelean care zice „no, te vede dumnăzeu dacă nu muncești și te-o pedepsi el..mai bine oi munci tu!”

Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „Mereu ocupati”
  1. N-o sa intleg niciodata pensionarii ce se imbulzesc in autobuze la 7 dimineata. Parca s-ar termina marfa de pe tarabele din piete. si au un chef de cearta incredibil. Doar sunt odihniti.

  2. Andrei

    Esti debila! :)) In sensul bun si frumos al cuvantului si imi place asta. :)) M-ai facut sa rad.