Petrecand timpul

Nu stiu daca Lurpak Bake Club e valabil si in afara Marii Britanii dar daca cineva vrea sa mi se alature, e binevenit sau binevenita. Ideea e simpla; noi pornim un club si o data la o saptamana, doua sau ce interval ne alegem trebuie sa facem ceva la cuptor; pana acum fara nimeni in el am facut pandispan, chec si un tiramisu, desi ala nu se pune . Ma rog, de fiecare data cand le faci, bagi o poza si o pui pe website-ul respectiv dupa care ei iti pun poza in contul Lurpak de pe twitter (si nu conteaza daca n-ai avut unt in el, esenta e sa ai o prajitura sau o placinta sarata)

Zisul pandispan cu visine

Printre altele, am fost la un festival de bere si pentru vreo doua zile am lasat licenta deoparte pentru ca daca ma gandesc la ea prea mult, strica. Dupa doua zile am avut brusc un moment de limpezime si m-am apucat sa sterg ce nu-mi placea si acum cosmetizata si tot arata chiar bine..joi vine momentul adevarului, anume daca trebuie sa schimb, sa sterg, sa mai adaug sau daca e bine. In rest sunt usor dezamagita de niste cursuri si profesori, de altfel ca toti ceilalti, pentru ca ce e ‘creativ’ pentru unul e urat si impopotonat pentru altul si nimeni nu poate sa ajunga la un acord. Anyway.

Ce vreau sa spun (si mi-am dat seama abia dupa licenta) e ca sunt genul de persoana care (mai nou) daca lucreaza, trebuie sa lucreze, but don’t get me wrong; am o limita de atentie de maxim 35 de minute deodata daca sunt norocoasa, doar ca in alea 35 de minute trebuie sa concentrez toata atentia si grija de care pot fi capabila. Daca stau si ma gandesc, pot sta cu orele in sir in fata calculatorului, cam ca atunci cand bei si ai senzatia ca ideea ta e cea mai buna si o sa-ti ia un premiu (cum zicea Naumovici). Pe masura ce lucrezi iti dai seama ca nu e asa, ca de fapt aiurezi si ca mai bine te culci, iesi la aer, bagi o sesiune de bungee jumping, mai faci un tort sau o prajitura si te intorci dupa o zi sau doua la ce aveai de lucrat. Altlfe o sa innebunesti crezand ca lucrarea ta e sublima si ia o nota proasta 😀

That is all.


Publicat pe

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „Petrecand timpul”
  1. BUNI

    Ti-a iesit super.Ma bucur pentru tine ca ai curajul sa incerci tot felul de lucruri. Eu am inceput mult mai tarziu decat tine dar timpul mi-a dat satisfacii asa cum se va intampla si cu tine.Chiar daca nu ne iese totul perfect, peerseverand vom reusi. Tine-o tot asa. BRAVO!