Cand se poarta ciorapii rosii?

Liniste, va rog frumos. Caut raspunsul la intrebarea ‘cand si cum purtam ciorapii rosii?

Discutam acum despre meritele relative ale ciorapilor rosii.

Daca da, cand?

Daca nu, de ce?

Cine incalca regula si vorbeste despre oameni mai mult decat ciorapi e descalificat. Sunt acceptate discutii despre Gossip Girl daca doriti.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

18 răspunsuri la „Cand se poarta ciorapii rosii?”
  1. m

    Cand arata bine si cand iti stau bine. Ca in poza de mai sus e ok.

  2. Se poarta atunci cand ai chef.

  3. Cand vrei sa distragi atentia. De sus. Si s-o duci in jos. Daca ai cu ce. Acolo jos. Daca nu, nu. Le Createur prefera blondele, oricum.

  4. de purtat nu port ciorapi rosii dar daca i-as purta ma gandesc ca as putea sa-i combin cu fusta gri sau pantaloni scurti negri. Ce nu cred ca ar merge este ciorapi rosii cu cizme, indiferent de ce altceva mai porti.
    iar domnisoara din gossip girl arata bine. intr-un fel se combina ok culorile alea de pe ea.

  5. cu un sarafn gri cred ca ar fi cel mai ok..asa mi-ar placea mie

  6. Ma intriga asta, doua persoane au zis gri pana acum 😀

    Albastru? Alb? Doritori?

  7. eu i`as purta la o iesire in oras, cu haine de culoare inchisa, sa nu arat ca o sorcova si cu cizme, sa nu fie prea mult rosu expus, just a hint.
    nu as purta ciorapi rosii la servici, la scoala, la evenimente pentru ca atragi atentia prea mult si cred ca, in sens negativ.

  8. Anna

    Mie mi se pare vulgara combinatia cu cizme. Cu balerini e mai cuminte. Cu bleumarin, chiar ar parea chic si o dunga alba asa, imi vine in minte ceva gen marinaresc, insa nu o intreaga piesa alba. Iar cu griul, chiar s-ar potrivi, zic eu. 😀

  9. Sa poarta cand vreti sa ne bagati in boala .

  10. Am dat un comentariu, da nu stiu daca asteapta „autorizatie” 😀 , sau nu s-a trimis /:) . Mie nu imi zice nimic. Zicea prima oara „awaiting..” da am dat un refresh si a disparut .. /:) .

  11. Cand te cheama Scufita Rosie, si mergi cu bunatati la bunica.

  12. Ai sa dau si un comentariu normal ca cu al’ de mai sus zici ca sunt un disperat nici vorba pasionat de imagine, design, armonie de culori samd. Pai in primu’ rand s-ar purta la ocazi cum ar fi petrecerile tematice, de genu’ „moulin rouge” ceva mai decente 😀 . La baluri ca sa fie mai concret exemplul. Albul merge la combinatie cu rosu. Da dupa parerea mea in cantitate vizuala foarte mica, ca oricum isi face efectul, si pozitionat bine, cum ar fi la gat. Si mie mi separe ok griul pentru ca este o culoare mai neutra potrivinduse cu multe culori. In fine e vorba si de intensitatea rosului si daca nu este foarte aprins merge de minune in asocieri de intensitatii diferite ale hainelor din cap pana-n picioare.

  13. Sa nu faceti ca mine 😐 🙁 ! Adica sa folositi corect pluralul!!!

  14. azi mi-am luat cirapii rosii si un sarafan gri ca sa fiu mai vesela. e combiantia mea preferata si azi sunt foarte foarte trista ca mi-a murit cainele. doar cirapii rosii ma mai fac sa zambesc.
    in concluzie, cirapii rosii se poarta (si) cand esti trist..foarte trist..

  15. -in pat
    -la petreceri tematice
    -ca pata de culoare la o tinuta sobra, pe care vrei s-o „indulcesti” (exclus decolteu amplu, fusta mini, cizme care in combinatie cu culoarea ciorapilor inspira vulgaritate)- de preferat fusta midi „cuminte”, eventual plisata(?!)
    -la cam orice tinuta cand varsta ti-o permite(asortati cu cosurile adolescentei, de exemplu)
    -la bordel
    -la sapa(cin’ te vede sau cui ii pasa?)
    Pentru oricare dintre situatiile enumerate se recomanda parerea celui mai mare dusman inainte de-a iesi din casa, fiind de preferat sa fii obiectul milei si/sau batjocurii unei singure persoane si nu a intregii urbe. Pesoanele care n-au probleme de greutate si/ sau conformatie sa ignore partea cu dusmanul, oglinda fiind suficienta.

    ..si daca tot mi se permit pareri, eu as prefera sa nu fie asortati cu niciun alt element vestimentar sau accesoriu(nu tu esarfa, cercei, bratari,etc,etc) de aceeasi culoare, pentru ca imi pare ca da un aer de insotitoare de zbor. Daca totusi e musai de asortat, as alege fusta de aceeasi culoare si musai aceeasi nuanta..sau pantofii,asta in cazul in care sunt balerini (pantofii rosii cu toc au un aer vulgar, cred)

  16. […] Aici, posesoarea blogului intreba cand e potrivit sa porti ciorapi rosii. Iata ce-am raspuns: […]

  17. […] 11/06/2009 in Ea, Quiz, funny | Tags: ciorapi, fete, supermagnet, viral, zoso Zoso si supermagnet au lansat un viral. […]

  18. Cătălin

    De ce e un screenshot din Gossip Girl?