Prostiile pe care le fac (#2)

Nu stiu cum se face ca plecand de la o aniversare a unei zile de nastere am ajuns sa cadem de acord sa mergem la munte si sa mai facem si un traseu. Si nu oricum si la orice ora, la ora 11 (noaptea) ne puneam de acord si la ora 1 dimineata cautam hainele si ghetele si la 5.30 ne trezeam ca sa plecam la 6.30. Si ne intoarcem candva noaptea pe la 11 sau asa imi aduc aminte..

I just want some bacon!

0.5 grade afara

Crib Goch & lacuri (Crib Goch = varf rosu)

Sugar high

Dormit prea putin? neaaaaaaaahMountain unicycling

Aici o sa am biroul candva

Aici se intuneca deja

Pe undeva pe la mijloc, la Halfway café zarisem un om in carucior cu rotile tras/impins/carat de vreo 4-5 indivizi si ne gandeam cata forta trebuie sa aduci un scaun cu rotile manual pe varf de munte. Intre timp am continuat drumul si cam la 40-45 de minute dupa ce ne-am oprit in varf la cafenea vedem baietii care carau scaunul cu rotile dar nici urma de pasager (sau de scaun). Ei foarte veseli la cafenea bagau niste dulciuri si noi ne gandeam ce chestie, probabil omul e afara si face poze.

Constatam cu tristete dar si mare amuzament ca oamenii n-au mai rabdat, au cedat la putin timp dupa ce am plecat si l-au lasat pe munte sa il ia salvamontistii cu elicopterul. You go, girls.


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Prostiile pe care le fac (#2)”
  1. Imi place poza cu „sheep country” 🙂

  2. Mie imi place chestia cu unicycling offroad.Ceva coate,maini,picioare rupte?

  3. […] fost si in Tara Galilor in cadrul prostiilor pe care le fac si le recomand si altora, neaparat cu un mic dejun full English sau macar bacon & egg sandwich […]