Pauza de weekend

Unele site-uri de ‘retete’ pentru bloguri de succes zic ca trebuie sa imbini pozele, textul, intrebarile si opiniile ca sa ai multi vizitatori – chestie pe care mi-as fi dorit-o dar n-am reusit-o probabil niciodata. Inconsecventa ma omoara dar asta e. Nu cred ca pot sa scriu despre planning in fiecare zi pentru ca si-asa am parte de suficient in timpul zilei si nici despre ce fac pentru ca nu e atat de interesant. Sau poate ca e dar nu-mi dau seama. Si altii curata bucatarii si spala vase, a mea nu e speciala, dar poate deveni! 😀

In alta ordine de idei, sambata nu stiu cum s-au nimerit trei evenimente unul dupa altul dar in primul rand am ajuns pe undeva pe la tara, la casa care l-a adapostit pe monarhul vesel inainte sa plece in exil in Europa, respectiv copacul in care s-a suit majestatea sa ca sa se ascunda de soldati si bucataria in care a mancat branza cu paine si a baut bere.

Pauza de weekend a inclus si o nunta de care am aflat doar pe ultima suta de metri. Nu am nimic de comentat in afara faptului ca sunt fericita ca exista pernute cu gel pentru pantofi cu toc. They are awesome. Si nu, coafura nu rezista!


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

Un răspuns la „Pauza de weekend”
  1. Pune și tu o poză cu pernuțele alea cu gel.