Solutia pentru fast-food

Am descoperit solutia pentru toti oamenii care s-au ingrasat de la fast-food-uri, restaurante si alte chestii. Ieri in premiera, in ziar vorbeau despre o femeie care s-a apucat de o „dieta” aparuta pe un forum chinezesc unde femeile se incurajau una pe alta sa traiasca cu doar £10 pe saptamana. Ideea a venit, bineinteles, din cauza crizei si isteriei generale de cheltuit mai putin, strans cureaua, angajati dati afara in China. 

Si tanti asta a luat-o ca atare, povesteste cum a slabit ea vreo cateva kilograme bune – ma scuzati daca nu tin minte fix cate, ma interesa mai putin „cat” din poveste, cat „cum” si „de ce”-ul ca sa zic asa. A mancat timp de aproape un an doar supe si baked beans on toast, delicatesa locala traditionala si deli meal pentru studenti.

Acum nu cred ca e nevoie sa va zic cat de proasta a fost decizia asta, dat fiind faptul ca a manca doar doua-trei feluri de mancare te depriveaza de proteine, carbohidrati si multe alte nutrimente de care corpul are nevoie si e oarecum evident, in redneck science-ul  femeii ca daca nu mananci slabesti. 

Dar evident tanti se vroia a fi laudata de prietenele ei si toti barabatii de prin pub-uri pentru noua ei infatisare care ii permite sa-si puna blugi cu cateva masuri mai mici (etc.) dar inca nu ne-a spus nimeni daca a facut diabet de la toata fasolea pe care a mancat-o. Pentru ca baked beans nu e pentru toata lumea, desi exista si variante „low fat”, „baked beans cu carnati” sau „baked beans light”, „baked beans organic”, tralala, cele mai ieftine sunt evident cele mai toxice. 

Solutia pentru kilogramele adunate de la fast-food: criza!


Publicat pe

în

, , , ,

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „Solutia pentru fast-food”
  1. Baked beans cu carnati …ce poate fi mai scarbos? Da, stiu…multe :))

  2. Kilograme in minus la timp de criza. Solutii peste solutii la involutii.