Gheorghe revine

Andrei Gheorghe revine la Guerrilla impreuna cu Liviu Mihaiu din 16 Martie. Imi place ce zice despre internet:

“Eu ştiu destul de bine ce vreau, în general. Vreau să fac o emisiune pe Internet. Nu ştiu cum, nu ştiu care… Toată lumea crede că ştie cum e cu Internetul. Unul mai deştept decât altul. Eu nu mă pricep. Nu pot să spun cum ar trebui să arate. Nu-mi dau seama. Dar vreau să folosesc resursele Internetului, şi nu ceea ce-mi oferă presa, începând de la banalul fapt că poţi să înjuri, mergând la următoarea idee, total necenzurat. Internetul e o jucărie minunată. E ca şi cum ţi-ar fi aterizat în sufragerie un OZN mic, de 20 cm. Habar n-am ce să fac cu el. Dar e ceva mişto în sufrageria mea”.

Mai bine asa decat sa zici ca stii si sa nu-ti iasa. Audienta e in ultimul loc in care te astepti sa fie. Dar Gheorghe are norocul de a fi genul de persoana pe care oamenii o s-o caute intotdeauna, si daca e la capatul lumii.


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Gheorghe revine”
  1. Chiar mă întrebam dacă mai trăieşte Andrei Gheorghe. Face cumva ca atunci când credeai că ai scăpat de el, îţi dă un ghiont.

  2. stii, uneori ce parea sa fie un OZN poate sa se materializeze intr-un chicken poo de toata frumusetea. din pacate, iti dai seama abia peste cateva zile, cand incepe sa miroputa.

    mi-au placut tweet-urile tale de la roblogfest – cele mai dense, de departe, motive pentru care le-am comasat intr-unul singur. am impresia ca esti un geniu care se risipeste.

  3. publicitatea are efectul asta banuiesc, nu le spune ca de fapt eu sunt scriitor si vreau sa scriu romane, nu sa fac reclame. sau sa o dau cu poll-ul, ce vor cititorii de la mine?

  4. acu intrebam prin lista cine poate sa mi-o inregistreze :-<, sunt la facultate