Media Galaxy

Uite o chestie despre care vorbeam cu cineva apropo de un client (producator de masini) care vrea schimbarea, ca asa se vinde agentia, cu o viziune ‘disruptive’ cand ei nu si-au facut temele cum trebuie ca sa stie ca ‘disruption’ incepe cu toata compania si produsul, nu porneste de la noi:

“Bună ziua. Numele meu este X, cu ce vă pot ajuta?”
“Cu un număr de telefon de la Media Galaxy Orhideea. Ştiţi, site-ul dumneavoastră este degeaba. Afişaţi degeaba reţeaua de magazine dacă nu scrieţi acolo şi un număr de telefon.”
“Nu au post telefonic.”
“Mă scuzaţi, ce?!”
“Da, magazinele Media Galaxy nu au post telefonic.”

Magazinele Media Galaxy n-au posturi telefonice (la Iulian Enache)

Pe bune acum, as sta acolo dumbstruck intrebandu-ma ‘cum n-au telefon?’ Mai ales ca am avut aceleasi probleme cu acelasi magazin acum cativa ani buni cand i-am deranjat din pauza de masa si n-au binevoit sa ajute.

Si ca bonus, cum am putea sa pacalim oameni cand o sa observe defectele din primele minute, zile, saptamani dupa ce incep sa foloseasca produsul (sau produsele) noastre?


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Media Galaxy”
  1. My dear honey:),
    1. sper ca esti bine si ca cam stii cine sunt.
    2. prin aprilie vreau sa fac o escapada in Londra cu niste prieteni:). Si need help:), desperately need help (in principal cu hotelul).
    Eu nu mai am adresa ta de mail (parca nu te-am mai vazut pe mess), dar da-mi si mie un semn:)

    Ms anticipat,
    Cristina

  2. well. sa iti zic o chestie: media galaxy e tot una cu altex 🙂 amândouă sunt sub aceeaşi firma mama. deci data viitoare când ai probleme cu mg suna la altex si poate faci rost de un nr de la altex 🙂 da stiu… e idioata faza. dar asta e 🙂

  3. ybes a.v.

    apropo magazinele media galaxy au nr. de telefoane in toata tara nush ce ai patit tu sau care a fost inmplarea dara ma gandesc ca a fost o inmplare izolata sau cine stie ce problema dar uite inta pe site si o sa vezi ca au nr de tel de la toate magazinele din tara