**** altex

Pe aceasta cale le doresc celor de la altex sa le stea sarmalele in gat de Craciun, asa cum si ei le doresc clientilor lor.

Cum am eu noroc, de Craciun se strica toate. S-a stricat sursa si placa video. Din astea doo, placa video era de la Altex (Media Galaxy, da’ aceeasi marie cu alta palarie). Era luata in Februarie, cand habar n-aveam eu ce ticalosi sinistri sunt oamenii de acolo cu tot cu familiile si serviciile lor.

A functionat o vreme, dupa care acum cateva zile si-a dat obstescul sfarsit cand am vrut sa o alimentez de la sursa (otherwise functioneaza undeva pe la 50% din capacitate). A facut poc si sursa si placa video, dar sursa de vita nobila nu a facut poc de tot. La service mi s-a zis sa ma duc cu ea la MG sa o inlocuiasca, atat cat mai e in garantie.

In aceste zile pe care le iubim in Bucuresti, pline de mocirle si noroaie, e o adevarata placere sa te plimbi pe jos pe la Basarab, in drumul spre MG din Giulesti (de langa Orhideea) si sa ti se ia placa, dupa 5 minute sa ti se arate ‘uite ca merge’ si sa te intorci cu ea la service. La service zice ‘da, merge daca nu o alimentati la sursa, dar nu vreti sa o folositi asa, caci functioneaza extraordinar de prost. Va intoarceti cu ea si insistati sa o alimenteze la sursa, asa cum e normal si va intoarceti la noi dupa ce o schimba’.

Intoarsa la Altex, domnii si proa.. doamna erau in pauza de masa si s-au scandalizat cand a fost vorba sa o alimenteze suplimentar, desi in urma cu 20 de minute erau cei mai calmi. Cand au auzit de ‘inlocuit placa stricata’ au dat-o cu ‘o luam la noi in service 10 zile’ (traducere : o luam la noi pana in ianuarie…ia sa vedem…26 nu se lucreaza, pe 28 plecam in concediu … pe 3 ne intoarcem..da, cred ca pe 3 ne apucam…10 zile lucratoare inseamna pana pe 13 ianuarie) si incepuse sa imi faca fisa, cand le-am zis ca nu vreau decat un cablu bagat in fundul ei si gata. M-a mancat pe mine sa le zic de cablu, ca am crizat tot departamentul si au zis ‘stiti, nu ne intereseaza ca cei din service au zis ca trebuie inlocuita, trebuie sa o verificam NOI pe toate sistemele’. In loc de ‘femeie, esti nebuna?’ am sunat ceva mai tarziu la OPC cand am ajuns acasa, urmand ca in ianuarie sa vina cineva sa se convinga ce practici ciudate au cei din service (pe langa 1/10 case de marcat deschise si cozi de 45 de minute in plin sezon de cumparaturi).

Asa ca daca stiti reclama cu halatu’ , inseamna ca stiti de ce se duce dracu’ sanatatea mentala a clientului de la Altex, si nu din cauza ca isi cauta cele mai mici preturi. Nu. Pentru ca SUNT DOBITOCI. 🙂


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

Un răspuns la „**** altex”
  1. […] ‘cum n-au telefon?’ Mai ales ca am avut aceleasi probleme cu acelasi magazin acum cativa ani buni cand i-am deranjat din pauza de masa si n-au binevoit sa ajute. « Corporate […]