Poveste cu World of Warcraft in ea

Vorbeam zilele trecute cu un prieten din Danemarca despre ce se mai intampla pe la el la facultate si alte balarii, dat fiind ca trecusera vreo cinci-sase luni de ultima oara de cand am vorbit. Printre altele imi povesteste de o anumita doamna pe care o cunoaste de la curs, si zic doamna pentru ca s-a casatorit de curand. Doamna era si inca este o jucatoare de World of Warcraft inraita. Sotul si el la fel.

Unde au fost cei doi in luna de miere? La Blizzcon Paris.

Cum arata o zi din viata de cuplu? „The other day we played WoW so much our legs hurt from sitting down.”

 

Si nu o zic ca „ia uite-i si pe fraierii aia cu ce isi pierd timpul” (mi l-am „pierdut” si eu), ci ca o idee pe care multi nu o iau in considerare. Atata timp cat jocul e engaging, e un exemplu de cum oamenii nu tin neaparat la traditii, ci cauta sa faca lucruri relevante si interesante pentru ei. Daca as avea o alternativa de zece ori mai intersanta la traditionala luna de miere probabil ca si eu as face ceva dar momentan nu pot sa ma gandesc la nimic care sa echivaleze mersul la Blizzcon. 

 


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Poveste cu World of Warcraft in ea”
  1. 🙂 pe langa Paris WWI probabil au mai vizitat si orasul. a fost 2 zile parca WWI-ul, deci au avut timp si de altele

  2. si eu cu prietenul meu jucam wow de 3 ani si ceva. imi place jocul la nebunie si sunt super addicted, as vrea sa ma duc la blizzcon dar chiar in luna de miere nu :p
    daca tot vine vorba de timp petrecut impreuna in cuplu, mai bine te joci pe pc unde tre sa vb cu celalalt „hai in instance, ajuta`ma cu un quest, fa`mi potiuni, crezi ca`l facem pe malygos diseara” etc decat sa stea ca 2 mutzi in fatza la tv sau mai rau, ea intr`o camera si el in alta murind de plictiseala.

  3. rovaleriu

    Pe serverul englezesc Tarren Mill este o guilda numita Romania super misto, se fac raiduri aproape in fiecare seara. Suntem in jur de 20 de jucatori tot timpul on-line, avem Naxx-ul pe farm, daca vrea cinema sa isi mute caracterul luati legatura cu Khnum