YouTube pregateste filme intregi cu reclame

Daca acum cateva zile se anunta ca YouTube "e in discutii cu Hollywood" pentru a lansa filme intregi folosindu-se de platforma deja existenta, invatam cateva lucruri noi:

  • Hollywood inseamna de fapt MGM pentru inceput si pe langa filme o sa lanseze si seriale vechi precum Beverly Hills 90210 si Star Trek.
  • E o metoda interesanta de a monetiza bietul site, pe langa AdSense si alte prostii pe care le-au mai facut, de a concura cu Hulu.com (daca nu stiti ce e inseamna ca n-ati incercat niciodata sa va uitati la seriale pe net si sa va loviti de problema "You are in the UK not in the US, now go away"
  • Inseamna ca filmele de pe YouTube o sa fie ca filmele pe care le da ProTV, anunta pentru ora 8 si de fapt "cinematograf la tine acasa" inseamna reclame pana la 8.40 si abia apoi filmul

Abia astept…sau nu. Si asta pentru ca 51% din filmele de pe YouTube sunt urmarite direct pe site, restul de 49% embedded undeva in alta parte.


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „YouTube pregateste filme intregi cu reclame”
  1. nu mersi, prefer sa platesc banii pe bilet la cinema sau pe un inchiriat de DVD si sa`l vad commerical-free. daca vreau sa fiu intrerupta de reclame pana uit ce film urmaream, ma uit la proTV.

  2. De ce zici ca adsense ii o prostie? Daca nu ai adsense pe site aia nu inseamna ca ii o prostie. Habar nu ai cati bani se fac cu adsense, si cati traiesc din asta. Numa nu pe siturile romanesti, ca aici google baga reclame de tot cacatu in valoare de 1 cent spre deosebire de alea pe engleza unde poti prinde clikuri de 2-3$.