Fancy Pancy 2

Am cam ratat Fancy Pancy #1 din Aprilie cat nu am fost in Romania, dupa cum se pare o sa ratez si #3 care e in August dar Fancy Pancy #2 din Str. Armeneasca nr. 33 a fost neasteptat de placut. Pentru ca a fost si placinta cu visine asa cum au promis. Si caramele si turta dulce. Si multa lume foarte amabila si primitoare.

Au fost cercei, au fost brose (si cat de multe), tricouri (Kitten) si maiouri unicat, lucruri vintage de la eclectic factor, genti si alte accesorii ce mi-au placut tare mult. Rar le vad si atunci cand le vreau nu le gasesc. Iar in Marea Britanie, traind in mijlocul orasului rar apuc sa vad original, hand-made stuff care sa nu fie Accessorize. Si cat de frumos ar fi Accessorize, e peste tot si deja prea mult!

De la creatori am aflat ca poti lucra o ora pe zi la o pereche de cercei si sa ajungi sa ai o colectie impresionanta dupa trei luni de zile; de la interesart am aflat ca nu au inca un atelier propriu-zis de creatie, ci totul se intampla in casele lor si ca totul e facut cu multa grija si atentie.

Cerceii mei sunt de la TricksBox, cel putin asa cred momentan!

De mare angajament cerceii marca Virginia Toma, pt. Leo Burnett, care nu stiu daca sunt de vanzare:

In alte cuvinte mi-ar placea sa mentionez toate persoanele care au fost implicate dar cred ca le-am uitat. Mi le aduc aminte pe parcurs.


Publicat pe

în

, , , , ,

de către