Din nou despre adolescenti

Printre alte descoperiri interesante dintr-un articol intitulat „Teenage Behaviour”, un studiu Yahoo/OMD spune ca tinerii din tarile in curs de dezvoltare sunt mult mai receptivi la publicitate decat cei din tarile dezvoltate, ceea ce n-ar fi deloc o surpriza considerand (la modul simplist) ce-au vazut unii si ce-au vazut ceilalti. Acum ceva vreme Engadget facea un poll in care ii intreba pe cititori ce parere au de reclamele din joc si un procent destul de mare, parca de peste 70% spunea ca nu este deranjat de reclamele din jocuri, deloc chiar.Pana o sa devina agasant si toti o sa se rascoale, bineinteles.

Alta duda pe care au descoperit-o este ca e cool sa iti faci poze la parti ale corpului si sa le trimiti prietenei sau prietenului. Sau ca au loc accidente stupide in timp ce scrii un SMS la volan. Si ca se fumeaza din ce in ce mai putin in State (la fel ca si in Marea Britanie de altfel) pentru ca sunt prea ocupati.

„But who has time to juggle a cigarette when you have to update your Facebook profile, shop online, play videogames, or use your iPod while IMing on your phone?”

Teenage Behaviour


Publicat pe

în

, , ,

de către