Inca la scoala

Dar aproape gata de data asta. Am terminat si examenul de Principles of Marketing si nu îmi mai ramâne decât vineri sa rezolv treburile cu OPAC dupa care astept. Feedback de la sefi printre altele: „you have a really good raw talent which should be nurtured well” adica probabil sunt prea sincera sau înjur prea mult (de fapt nu înjur desi uneori mi-ar oferi o satisfactie enorma) sau evidentul ‘mai ai de învatat da’ esti pe calea cea buna’. De bine sau de rau, ma bucur ca exista feedback si nu ma simt de parca as merge pe întuneric si o sa calc pe cioburi în curând.

În orice caz, Principles of Marketing a fost o experienta dubioasa, a avut cele mai multe întrebari (anume 100 versus 50-60 câte aveam de obicei) de pâna acum dar si cele mai simple, asta pentru ca m-am dus la fiecare curs în parte si marketingul e unul din subiectele mult dezbatute în familie, probabil de prea multi ani de zile.

Între timp plecând de la examen, multi din prietenii mei se muta departe de tot (de ex. Chester) si daca ma enervez ma mut si eu din centrul orasului în Stockport (la 5 minute de tren). Problema ar fi sa gasesc ceva întâi!


Publicat pe

în

, ,

de către