Amy Winehouse E Inca In Viata

Amy Winehouse has hit rock bottom after having her beehive haircut searched for drugs and then calling fans ‘monkey c***s’ before storming off stage.

So much soul for a white girl da’ mi-e frica sa cumpar bilete la concertul ei din Manchester pentru ca nu stiu daca o sa mai fie in viata pana ajunge aici. Oare ne-ar da banii inapoi? Si imi place doar o piesa de-a ei. Vorba lui Alex, suna foarte misto dar pacat ca o stapaneste aceasta nevoie de a fi foarte trashy. Pacat de ce ar fi putut sa fie. Dar fetele tinere care se simt stapanite de aceasta depresie au nevoie de o reprezentanta, tovarasa de suflet cu Lindsay Lohan, Paris Hilton si Britney Spears. Unde au disparut femeile adevarate?


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

4 răspunsuri la „Amy Winehouse E Inca In Viata”
  1. S-au pierdut printre droguri si faima. Si mie imi place cum suna Amy dar isi arunca talentul pe fereastra si asta s-a vazut si la ultimul ei concert(nu mai tin minte unde a fost) unde a primit fluieraturi.

  2. Habar n-aveam ca Amy e atat de rau … credeam ca e doar un zvon nealimentat de fapte concrete. De Lindsay ce sa iti zic: pacat de ea, Big Tits, Big Heart … de Brintey nu mai comentez nimic, ca de cand s-a ras in cap imi vine sa-i masculinizez numele in Britnul.

  3. daca nu il amana, ai mari sanse sa o vezi beata pe scena, amenintand publicul cu ce le va face sotui ei cand iese de la puscarie si eventual numind publicul „monkey cunts” cum a facut in ultimul concert.
    asa voce si asa talent innecate intr`un ocean de alcool si dorguri 🙁

  4. BroascaBlajina

    God…music my mind!…