Mama, sunt insarcinata!

Nu eu, aici s-au inventat prezervativele.

Poveste pe cat de amuzanta, pe cat de reala.

La facultate, seminariul de „Principles of Marketing”. Bineinteles vesnicii plictisiti care se enerveaza cand trebuie pus creierul la contributie, barfa, ce-a mai facut unul si ce-a mai facut altul.

Tema saptamanii – caminele in care suntem cazati. Sunt vreo trei patru companii care au contracte cu universitatile din Manchester pentru a oferi acomodare studentilor de peste tot. Unele sunt naspa dar fata de regie sunt lux. Diferenta e ca aici daca ti se opreste apa pentru 3 ore fara sa te anunte e deja crima, eu ma obisnuisem deja cu ‘reviziile’ si nu, pana acum nu mi s-a oprit apa. Sunt vreo patru camine aproape de Business School unde suntem noi, altele foarte departe dar ieftine si destul de dubioase in termen de persoane care locuiesc acolo. Dubiosi nu in sensul ca se fura dar destul de vandali si administratia lasa de dorit. Sigur, si aici se urla si se tipa la ora 3 noaptea cand se inchid cluburile dar e in limitele decentei pentru ca sunt supravegheati constant. Noua nu ne mai merge liftul de la 11 noaptea pana la 6 dimineata pentru ca niste idioti colegi au declansat alarma de incendiu in el si a sunat vreo 3 zile pana sa vina cineva de la Otis sa repare.

Jonathan povesteste despre cum e in Cambridge Halls. Jonathan e gay. Sta intr-unul din caminele alea ieftine. Imparte un apartament cu o tipa si cu vreo 4 alti tipi si ne povesteste cum a ajuns el intr-o seara acasa si ea era in bucatarie si plangea. Cum el e gay, normal ca poti sa ii faci destainuiri mai desuete, cum ar fi ca…e insarcinata!

Problema era tipic Bridget Jones: nu stia cu cine! In situatii ca astea, singura intrebare (de fapt sfat) pe care mai poti sa o formulezi cand te gandesti ‘cu cati s-o fi culcat oare si cu cati din ei n-a folosit prezervativul’ este ‘Sigur se poate lamuri daca te duci la un control si un test o sa stabileasca identitatea tatalui’. Socul vine abia acum: se culcase cu toti ceilalti colegi de apartament (mai putin cu el, care era gay) si era vorba de unul din ei!

originally uploaded by Deb and Dave

Mai aveam un pic si ma prapadeam de ras (evident ca nu am ras cand toti ceilalti de la masa erau gen ‘wow’) – stiu ca nu-i frumos dar a: a fost proasta, orice ar zice ceilalti si b: macar stie sigur ca o sa locuiasca cu tatal copilului! In vreo 9 luni tot o sa se vada pana luam vacanta…

Si uite asa ma distreaza reactiile la articolul din Time conform caruia e ceva de neconceput sa le dai pastile de la 11 ani si ma intreb de ce ne ingrijoreaza ca fac asta? As fi mai ingrijorata daca n-ar face-o!


Publicat pe

în

, , , ,

de către