Eu si narghi!

In stilul lui Moxx, am fost si eu cu fetele la Valea Regilor sa fumam din narghilea, un viciu pe care ni-l putem permite.

Neinitiatele de noi au aflat ca exista narghilele mari sau mici cu diverse arome: mere, menta, piersici, banane, chocomint (ciocolata si menta, in stilul Five o’Clock) si alte nebunii. Ceaiuri si cocktailuri cu nume exotic de kinky precum Marele Rodolf, Mickey Mouse, Super Orgasm. Vrem mai multe super orgasme daca se poate.

Cum dimensiunea e un lucru relativ, fara nicio legatura cu ce am zis mai devreme, patru persoane pot sa traga lejer dintr-o narghilea mare. Nefumatoarea de mine care rade ca o persoana fumatoare a fost multumita de aroma de mere discreta.

 

Pe langa noi o gramada de kinderi fumand in ilegalitate dar altfel OK cat e vara, cald si nu ploua.Instructiuni de folosire a toaletei, lucru important daca te trezesti band cafea cu narghi. Se intra printr-o usa bine ascunsa pe langa bar. Sunt trei incaperi de 1×1 : prima are o chiuveta, o oglinda si un uscator de maini, din ea se intra intr-un pisoar si din pisoar se intra intr-o alta camaruta cu vas de toaleta. Cum e cand se aglomereaza nu stiu sa va zic dar pot sa spun ca era destul de curat pe la ora ‘de varf’.

Nu stiu daca as putea sa imi petrec ziua mai bine decat iesind in oras si facand ce n-am facut patru ani de zile. Ce e foarte dubios insa e faptul ca ne suportam din clasa intai si pana azi 😀

PS: Titlul vine si cu o explicatie. Nu ma pasioneaza narghilelele si tutunul egiptean atat de tare, ci e vorba despre un prieten de-al unei prietene care are o pasiune destul de mare pentru ele, numindu-le „Narghi”, intituland astfel pozele de pe hi5/myspace/ce-o fi „Eu si narghi”, „Narghi in living” etc. („Arunc-o pe narghi din tren”)


Publicat pe

în

, , ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Eu si narghi!”
  1. wb deea;)
    am fost si eu pe-acolo cu mult timp in urma, chiar mi-e dor de o „narghi”

  2. Recomand Krishna Cafe, e pe la Kogalniceanu, au si narghilele cu vin si vodka (la vodka nu m-am bagat, ca am auzit ca-i pericol :D) si baia e cea mai misto in care am pus piciorul vreodata in vreun local din Bucuresti. 🙂

  3. ooo da, baia din Krishna rupeeeee.
    si am incercat eu in particular, dar nu cu vodka. cu whisky. omfg. 😡 genial a fost.

  4. gabriel

    am fost si eu la valea regilor, am tras o narghilea cu aroma de mango parca … nu atat de interesant p cat credeam inainte (non smoker)

  5. daca vrei sa fumezi in oras iti recomand aromaroma pe str popa tatu nr 61. e super bine facuta.
    daca vrei pentru acasa, recomand http://www.narghilea.ro