Lasati Nestle in durerea lui

De fapt nu durere, in cel mai mare succes pe care l-au inregistrat pana acum. Deja pot sa dau 109532 de exemple de oameni care s-au luat de Maggi pana acum.

Acum stiti ceva? Ati mers prea departe. Se va organiza un fel de flashmob (intalnire spontana ii zic ei) in fata sediului Nestle Romania, iar oamenii prezenti vor purta (o parte din) logo-ul Maggi pe ei sau pe niste pancarte, cu textul schimbat.

De la „Knorr” sau „Hagi” pana la „Shaggi” sau „Michael” ( iar imi vine in minte aia cu „Michaaaael Michaaaaael si pe noi!!” ), niste ofticati pe faptul ca o gramada de romani optimisti (sau naivi) si-au pus in geam inimioara Maggi au hotarat sa se afiseze in fata sediului Nestle.

Anarhistilor! Lasati Nestle in pace, ca astia dau Nesquik. M-ati inteles? Muie Maggi, ca nu va place campania lor, dar deja sa te afisezi in fata sediului lor e ca si cum te-ai duce si te-ai aseza cu un cort in fata la Guvern ca unor pensionari li se indexeaza pensia si altora nu.

Nu ei s-au „injosit” facand campania si profitand de faptul ca (parca) 80% din populatia urbana a primit un sticker cu Maggi si l-a lipit in geam. Chestia e ca supararea e degeaba – oricum au fost chiar putini care sa lipeasca stickerul in geam, daca numaram atent geamurile. Ca exista cate 6 pe un singur geam e doar asa un burst neinteresant. Daca intr-un bloc cu 300 de apartamente vezi 20 de stickere Maggi la balcon, sunt putini!

Stiti pe cine sa injunghiati in spate? Pe aia care lipesc Maggi in geam si consuma Knorr; ai naibii tradatori!!

PS: cica aici trebuia sa fie logo-ul Maggi. Sau … lipseste sa scriu „DEEA” pe el si sa-l lipesc pe geam. Dar atunci nu mai vin aia cu premiul, imi arunca pietre in geam.

Maggieee what have we done…to Romania;
Should we shoout, should we screaaaaaam
What happened…to the post-pitch dreaaaaaam


Publicat pe

în

de către

Comentarii

Un răspuns la „Lasati Nestle in durerea lui”
  1. […] lui “Maggi” [Softpedia] O Romania Maggica si anticorpii ei [Suplimentul de cultura] Lasati Nestle in durerea lui [Kiddo] Maggispotting [Suplimentul de cultura] [no]Maggi [forum Cotidianul] Muie Maggi […]