Big day

Azi dau o fuga pana la Brasov (Bran) sa-l iau pe fratele meu care e intr-o tabara scolara pe-acolo. Poor kid, la noi in familie se practica tehnica „daaad this camp is so fucked up, we don’t get enough food and we’re jammed in a bedroom with bugs and some other 7 people sleeping over each other, come take me home”.

Cand ma intorc, o sa fiu prezenta pe la Romanian International University Fair (hmm … dupa o discutie foarte interesanta ieri am inceput sa reconsider studiile in strainatate) cu brolly si tzestos. Din cate am auzit si Dragos o sa fie prezent, asa ca ..who knows. 🙂

Stiu ca m-am inregistrat pe site-ul lor si probabil daca ma intorc in timp util particip si la ceva workshop. Oricum daca gasesc ceva interesant, in functie de evenimentele din vara asta o sa ma decid daca dau la arte plastice sau comunicare & relatii publice (evident nu la noi daca ma duc la RIUF.

Oh well, vedem ce iese. E totul o mare nebuloasa acum, dar daca stau sa ma gandesc, poate chiar ar fi mai bine din unele puncte de vedere.


Publicat pe

în

, ,

de către

Comentarii

5 răspunsuri la „Big day”
  1. arte plastice? ROFL!

  2. Deea

    PR? Ahahahahahahaha 😀 ROFL

  3. Brolly

    Alright break it up 😛

  4. Jen

    offtopic, da’ blogul tau n-are un thingie de-ala de subscribe? yoshy are de-ala la el… ca eu uit sa verific pe aici, si nici nu folosesc rss… er, si raspunde-mi la mine pe blog, ca o sa uit sa citesc aici 😛 (ce pretentii am…)

  5. spargluna

    Go get’em tiger 😉

    Nevermind numbskulls who think they know things about things they know nothing about.