el monumento

el monumento de prosto gusto, adica monumentul revolutiei, aceasta nuca pe bat, ca sa nu zicem ceva cu c pe bat.

inutil ca existenta, monumentul parca ne aduce aminte in ce tara traim si nu prea isi are rostul, dupa parerea mea de roman care oricum nu conteaza in fata celor 20 de miliarde de lei date.

Tot la baza piramidei am reprezentat cateva personaje stilizate din acelasi material -bronz-, iar spre varful ei, o coroana din bronz, in forma elipsoidala. Asociata cu sfera Armillary – instrument solar utilizat in astronomie – coroana, in relatia cu piramida face legatura cu universul si cu ciclul vietii”, povesteste Alexandru Ghildus.

designerul Alexandru Ghildus, sustine ca l-a gandit ca un simbol a Bucurestilor

Decan la Facultatea de Arte decorative si Design a universitatii de Arte Bucuresti, Alexandru Ghildus a primit importante premii pentru design la saloanele nationale.
Finalist la concursul international de design de la Osaka si de sticla de la Kanazawa-Japonia si detinator al unor brevete de inventie si pentru protectia designului, Ghildus se afla la primul sau proiect pentru un ansamblu monumental.

poate altii sunt mai ingaduitori cu ea, dar arata ca un creier strapuns de piramida aia de care se vorbeste. c?«h. sau sunt eu insensibila la subtilitatile lor.

Anyway, mai cititi despre creieras aici.

Voi ce parere aveti?


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

11 răspunsuri la „el monumento”
  1. bob

    mm… looks like ..mm.. zulu thingy, or a gone wild circumcision 🙂

  2. void

    Arata ca naiba. Cel putin pe mine numai la revolutie nu ma trimite cu gandul.

  3. Gabriel Mihalache

    Monumentle cu penetrare sunt cele mai bune!

  4. TsA

    looks like a ball on a stick. Yes, when i say ball i mean a „testicle” 😛

  5. mmm, prima mea intreabare a fost unde dracu’ e porcaria. a doua e ce dracu’ vrea sa zica (cateva cuvinte din titlu’ pentru lenesi – „Glorie eterna Eroilor si Revolutiei Romane”.) Si a treia e ce sa tre’ sa faci a te bagi in seama cu un astfel de proiect.

    Nota mea personala: daca cititi ce zice artistu’ – Ghildus care este („Am conceput acest volum simplu sub semnul culorii puritatii si sub semnul trinitatii, pornind de la ideea care i-a unit pe participantii la Revolutie intr-un singur gand.”) – nu cred ca trebuie sa fiti foarte inteligenti daca veti gandi si ca de fapt ca tipul nu e nascut in Bucuresti )adica e pe dinaafara lui) si ca ce s-a intamplat in 89 pentru el e de fapt un motivul pentru care a aparut in ziare. Trist, desi Bucurestiul s-a inviorat in ultima vreme, in ciuda vremii de cacat.

  6. It sucks. Period.

  7. Eugen

    inca un cadou de la ghildush, dupa post-urile in forma de piatra funerara din statiile ratb.

  8. prima data am vazut imaginea si mi-a fost lene sa citesc mesajul.. chiar am crezut ca e un creier in batz si numai pentru asta mi se pare extraordinar! un creier strapuns .. ironia e mai mult decat incantatoare.

  9. Tudor

    Ghildus asta face tot fel de lucruri la fel, ce e mai ciudat e ca cre ca l-am vazut la biEnala de arhitectura, in juriu, asta daca nu l-am confundat eu(must check with the eugene-two post up) So mosu face tot felu de tuguiuri, si hai sa punem doua materiale unu transparent si unu altfel, si apare prin diverse lucruri.. Asa e lumea asta. 🙂

  10. Tudor

    fuked up two words:

    ….two posts up….. si diverse locuri

  11. online blackjack
    online blackjack No philosophy, no religion, has ever brought so glad a message to the world as this good news of Atheism.