Comics

Reapare, in sfarsit, intr-un nou format si cu un continut mult mai bogat, revista CARUSEL!
Sandu Florea (1946), desenator si editor BD a fost, intre 1990-1991, redactor-sef al revistelor BD Carusel (11 numere) si Proteus (2 numere), inainte de a emigra ?«n SUA.
In 1992, a debutat la cea mai mare editura americana, Marvel Comics. De atunci si pana in prezent a publicat peste 50 de comics books la marile edituri BD americane: Marvel (Conan theBarbarian, Captain America, X-Force, Blackwolf, Dr. Strange, Thor, War Machine, Tunderstrike), Dark Horse Comics (Buffy, the Vampire Slayer), DC Comics (Batman), Innovation si Vivid Comics (Mack Bolan: The Executioner)…

Se pare ca revista o sa aiba doar benzi desenate si nu artworks and stuff cum sunt fanzine-urile si altele, in total vreo 90 de pagini (ar fi ceva). Primul titlu de BD american care se va da in Carusel este Aliens (dupa seria de filme cu acelasi nume).

Bine ar fi sa iasa din amorteala asta …ca doar cu hardcomics nu se face primavara.

Revista este deschisa orcarui desenator/scriitor roman sau strain suficient de bun ca sa fie publicat. Nu facem discriminari rasiale, sex, varsta, nationalitate…
Deoarece spatiul pentru sectiunea romanesca a revistei este limitat in primul numar, sper ca nu vom supara pe nimeni daca ii vom publica in numerele urmatoare. Un amanunt important! NU UITATI CA REVISTA ARE O SECTIUNE CU SERIALE COPYRIGHT STRAINE DE CEA MAI INALTA TINUTA ARTISTICA si de aceea toate colaborarile BD primite trebuie sa se apropie de acest nivel international ca sa fie publicate in revista noastra! Nu facem rabat la calitate!
Un alt amanunt important: Daca desenele sunt exceptionale dar scenariul este prost, lucrarea NU va fi publicata…Inainte de a investi munca la un BD, fiti siguri ca scenariul este beton sau apelati la serviciile unui scriitor bun.

….tagadam, tagadam, tagadam… 🙄


Publicat pe

în

de către

Comentarii

6 răspunsuri la „Comics”
  1. Gabriel Mihalache

    Give me Hentai or give me death! [dude…you’re way off-topic. keep it up and i’ll start deleting]

  2. TsA

    BD fan too?? Big thumbs up… 😀

  3. Brolly

    with all the respect hardcomics nu e revista de „specialitate” in domeniu si un simplu compendium de „haha funny” stuff

  4. kmi

    look forward _ vol. II din fanzinul Manga Inc. de la manga.ro, va contine banda desenata si nu artwork.
    + altele \0/ yeey!

  5. Voidberg

    ─ésta e un lucru foarte bun, de┼či sunt destul de sceptic in privin┼úa reu┼čitei unei astfel de ini┼úiative. Imi vine in minte bd-ul Chasers, care a murit dup─â c├óteva numere.
    Well, astept cu interes revista.

  6. Catalin Tilimpea

    Ce sa zic?… Eu am citit primele si *mai am* ambele numere din „Proteus” si cateva din „Carusel”. Funky childhood stuff! Acum, daca reapar, o sa am ocazia sa le re-evaluez/savurez dintr-o perspectiva (hopefully) mai matura 😉 Din cate imi dau seama si revista va fi mai matura, si nu in sensul *ala*, pentru ca matura-wink-matura era din primele numere.