New blogs on the block

Au aparut in aceasta sfera cateva bloguri noi, pe langa cele deja existente.

Aparatura e un blog care imi place foarte mult, doar ca imi cam bag unghia in gat de fiecare data cand vad ceva ce-mi place si eu nu pot sa iau, sau mi-am luat deja si ce-i acolo e mai frumos 🙂 Indiferent, e prea tare ca sa nu il mentionez.

Designed to cheat are un banner sus de care eu m-am indragostit cand l-am vazut, stiind de unde e 🙂 Mai mult nu mai zic, ca e inca la inceput, dar are potential, doar trebuie exploatat intr-o …directie favorabila, let’s say. Daca mai zic ceva, o sa se enerveze. 🙂

Card e tot o cunostiinta, deci intram in blogosfera celor pe care ii cunosc. E unul din putinii de la care nu ma asteptam sa aiba un blog, dar imi place ce scrie. E gamer inrait, se vede din posturi, eu sper ca n-o sa se lase prea curand…mai ales ca o sa intre la uman.

De pe bancile scolii e al unui prieten, coleg de cursuri la BritTeen (la Consiliul Britanic). Ma surprinde de fiecare data cu posturile si beyond that, comparativ cu putini pe care-i stiu, e pasionat de politica, publicitate, teatru si carti. Go, Dragos!

…four more feeds to add.


Publicat pe

în

de către

Comentarii

2 răspunsuri la „New blogs on the block”
  1. Gabriel Mihalache

    Nu vreau sa par cinic, insa dupa atatia ani, m-am cam saturat, si multe lume s-a cam saturat, de bloguri care doar exprima pareri s.a.m.d. … e asa o mare „foamete” de continut complet si nimeni nu-si da seama!

    Adica, asa, inteleg… mai bagi un RSS, mai un la la la, mai o chestie, mai zice unu’ o chestie intr-un comentariu, mai un trackback, etc. Toate astea fiind spuse si facute de N ori, foarte putini autori investesc timpul sa pregateasca 2-3 zile un eseu/articol/tutorial, ceva mai substantial. Asta e nemultumirea mea vis-a-vis de ce au devenit blogurile.

  2. TsA

    Nu stiu ce sa spun despre blog-urile de opinie (tin unul :D). Nu poti sa tii un blog obiectiv. Opiniile puternice sunt ce fac lumea sa (re)vina la blog-ul tau, atata timp cat nu e mushy sau altceva. Nu cred ca lumea se omoara dupa opinii, chiar daca sunt lucide si bine argumentate. Dovada: Post-ul cel mai cautat de pe blog-ul meu a fost unul despre homofobie, dovada ca daca pui un titlu bun poti sa vinzi si o foaie goala. Pe locul doi e (unicul) post personal pus intr-un moment de melancolie. Oare sa insemne asta ca lumea cauta pe net aceleasi lucruri pe care le cauta la telenovele si la Crimele de la Ora 5? Ar fi trist…