Fibrobar

FibrobarBatoanele de slabit, cunoscute si sub numele „Fibrobar” fac furori in scoala si probabil daca bufetul scolii ar vinde asa ceva ar avea un profit extraordinar de mare.

Batoanele de slabit sunt niste .. chestii sub forma unor batoane de ciocolata, de fapt nici eu nu stiu prea bine ce sunt exact, dar dupa cum arata e ciocolata. Colegele sunt foarte convinse ca mancand astea in pauze o sa slabeasca incet, dar sigur.
Din septembrie anul trecut, de cand au inceput, nici una n-a slabit, dar mesteca in continuare aceste batoane, ca si cum o sa se intample o minune deodata si o sa se trezeasca mai slabe peste noapte. Of course they will.

Si intr-o zi m-am decis si eu sa mananc o chestie din asta, sa vad cum e, ce e. Am gustat-o si mi s-a parut biggest bullshit I ever tasted in my entire life, plus ca era sa-mi rup dintii in el.
„E asa de tare tot timpul?”
„Da” , imi raspunde una, foarte convinsa ca ma va convinge sa mananc si eu
„Si cate chestii de-astea mananci in fiecare zi?”
„Aaa…vreo 3. Cand mi se face foame”

Ea se uita la mine si eu ma uitam pe geam, aiurea. In gandul meu era probabil efectul pe care 3 batoane cu indulcitori si cu „proprietati magice” il pot avea in 2 ani sau mai multi de consum, precum si Coca Cola Light (pentru ca se bea doar Coca Cola Light la regim).
„Cum ti se pare?”
„Uite…ia-ti astia 20 de mii inapoi si scuze ca nu l-am mancat pe tot da’ pur si simplu nu pot, nu merge, plus ca nu cred ca o sa slabesc asa printr-o minune”.

Au trecut 6 luni de atunci. Eu am slabit hardcore la munte, unde am carat placa de jos pana la primul tun de zapada pe jos, ca si cum mi-as fi purtat crucea in spate. Am carat-o pe umeri, pe spate, am tarat-o pe jos, am impins-o si aveam asa un entuziasm incat dupa fiecare zi de stat pe partie imi tremurau picioarele. Nici urma de fibrobar, ci doar legume, carne, vin fiert cu niste cuisoare, ciocolata la care nu vreau sa renunt :). Am facut niste muschi la mana in Ianuarie de m-ar fi invidiat si Rocky. Dar dupa aia am revenit la leneveala de acasa si la exercitiile regulate, iar uneori antrenamente, care, spre surprinderea mea, inca ma pastreaza mai slaba decat ele. Si se uita la mine si ma intreaba „Vai, dar ce regim ai urmat?”. Zambesc diabolic si le zic „Mananc Fibrobar, desigur”. Urmeaza o privire uimita si intrebarea .. „Dar la mine de ce nu functioneaza…?”


Publicat pe

în

,

de către

Comentarii

3 răspunsuri la „Fibrobar”
  1. TsA

    Ai mei mi-au bagat shi mie pe gat kkturi din alea. Nu discut despre efectele lor decat despre unul in special. Marea majoritate a produselor de cura se manifesta printr-o senzatie de satietate. Acestea functioneaza la oamenii mai grasi, ca mine, nu la toate tipele subnutrite. De asemenea functioneaza la un regim consistent in grasimi, care nu se asimileaza. In general, noi mancam carbohidrati si proteine, deci putine grasimi: no effect!
    Insa efectul incontestabil al faimoaselor fibrobaruri e ceea ce americanii numesc „anal leekage”. Pe scurt, grasimile lichefiate se „scurg”, daca ma intelegi.
    Asa ca data viitoare cand o sa le vezi pe colegele tale infulecand fibrobar-uri poti sa zambesti in gand stiind ca la Fibrobar R, nu numai gustul e de cacat… :))

  2. Wow, cometariul de deasupra e miez. ;D

  3. 20.000??? Stiu eu o farmacie unde sunt numai 15k – that is, daca te razgandesti
    Eu am consumat de 2-3 ori in deplasari convins ca o sa pot sari peste cate o masa. (am observat ca au un gust cam ciudatel so judecand dupa criteriul asta ar fi trebuit sa fie foarte eficiente)

    PS. Mi-au fost recomandate de fosta prietena – in sensul asta n-am remarcat nici un fel de manifestari inedite desi am monitorizat zona de-a lungul timpului…