Bănuiam de mult timp chestia asta dar acum am o confirmare sub forma unei hărți foarte la îndemână, cu surse foarte aproape de adevăr (ONS în UK – despre care am mai vorbit când ziceam de veniturile și cheltuielile gospodăriilor – și Eurostat, care se respectă).

photo

Ce bănuiam eu și probabil poate să confirme orice altă persoană de tip feminin e că băieții ăștia de prin România și de pe la mediterană (pentru cine a fost în concediu pe-afară) sunt în căutare de mamă, nu prietenă. Evident că femeia ideală trebuie să fie mamă, general de armată și asistentă personală cumva dar dacă la vârstele astea la care ei ar trebui să își capete independența emoțională, financiară, ș.am.d. ei sunt încă acasă la mama care spală, calcă și face de mâncare atunci e cald și bine – și așteptările devin super nerealiste.

Ciao bella…dar dacă nu știi să gătești nu mai ești bella.

*Evident aici e oarecum nedrept pentru că e vorba de băieți și fete luați la grămadă (și fetele au și ele defectele lor atunci când contextul e asemănător), dar până la urmă e interpretarea mea subiectivă și o să mă agăț de ea până când o să văd o hartă pe sexe. Invit băieții să raporteze experiențele lor la fel de subiective.